Jurnaliștii italieni Rai Sport anunță că Inter este interesată de goalkeeper-ul titular din poarta lui Napoli, Alex Meret (23 de ani). În această tranzacție ar urma să fie inclus și Ionuț Radu, care până acum a îndeplinit rolul de rezervă a lui Handanovic, la trupa condusă de Antonio Conte.
Potrivit sursei citate, Genaro Gattuso, tehnicianul lui Napoli, îl apreciază foarte mult pe goalkeeper-ul român, care s-a mai aflat pe radarul clubului patronat de Aurelio de Laurentiis și în sezonul precedent.
Napoli ar fi dispusă să-l cedeze pe Meret la Inter în schimbul unei sume de cel puțin 25 milioane de euro. În afacere ar urma să fie inclus și Radu, evaluat la 8 milioane de euro de transfermarkt.com.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Ionuț Radu ar putea ajunge la Napoli

Cel mai probabil, Inter încearcă să-i găsească un urmaș pe măsură lui Handanovic, portarul sloven ajuns la 36 de ani și intrat în al 9-lea sezon la formația din Milano. Iar Meret pare să fie soluția găsită de "nerazzurri".
În cazul în care negocierile se vor materializa, există șanse mari ca Radu să devină chiar titular la Napoli. Există șanse mari ca formația napoletană să se despartă și de David Ospina (32 de ani), celălalt portar de bază din lotul lui Gattuso. Columbianul nu mai vrea să continue pe San Paolo și deja ar fi primit alte oferte din Serie A, precum și din Franța și Spania.
Prin urmare, Ionuț Radu ar urma să se lupte pentu postul de titular la Napoli cu Nikita Baranovsky, un portar de 24 de ani care încă nu a debutat în campionatul Italiei.
Ionuț Radu a fost crescut la academia lui Inter încă de la vârsta de 16 ani. Portarul român a fost promovat la prima echipă în 2016, urmând să fie apoi împrumutat la Avellino, Genoa și Parma.
Per total, Radu a bifat 51 de apariții în Serie A. Goalkeeper-ul român n-a fost folosit deloc de Antonio Conte la Inter, în sezonul actual.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51