"Bătrâna Doamnă" are probleme mari de lot înainte de confruntarea cu Ferencvaros, din Champions League. Pe lângă accidentările lui Bonucci și Chiellini, Pirlo a fost informat de staff-ul medical că și Demiral va lipsi în perioada următoare. Acesta va sta între 2 și 3 săptămâni, sperându-se că va putea fi apt pentru derbyul împotriva lui Torino, de pe 5 decembrie.
Ca atare, sunt șanse imense ca Radu Drăgușin nu doar să prindă din nou lotul, ci să fie titular cu Benevento, sâmbătă.
În prezent, Juve are un singur fundaș central de meserie valid, pe De Ligt, abia revenit după accidentare. Cu Ferencvaros, staff-ul tehnic va fi nevoit să îl folosească pe Danilo (fundaș de bandă, la bază), Drăgușin nefiind pe lista UEFA.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
"Pirlo e forțat să îl folosească împotriva lui Ferencvaros pe Danilo în centrul defensivei, chiar dacă acesta e foarte obosit și și-ar fi dorit să îl protejeze", notează Gazzetta dello Sport.
Ca atare, în weekend, cu Benevento, există toate premisele ca Drăgușin să bifeze primele minute pentru Juve, după ce acum două săptămâni a fost inclus în lotul pentru confruntarea cu Lazio.

Drăgușin, calități impresionante

Intrat în atenția lui Monchi, Drăgușin l-a surprins plăcut pe Pirlo, care l-a chemat de multe ori să se antreneze cu prima echipă și care l-a inclus deja pe foaia de joc în câteva meciuri.
Imediat ce a apărut în lotul lui Pirlo, jurnaliștii Gazzettei dello Sport s-au interesat de apărătorul nostru și au vorbit în termeni laudativi despre acesta.
"Forță, dezinvoltură și personalitate: acesta este Drăgușin, gigantul din România pe care Pirlo l-a promovat la prima echipă. O parte a deciziei convocării în lotul lui Juve este legată de problemele de lot, însă și jucătorul are meritul său. Tot mai mulți tineri sunt șlefuiți în centrul de juniori, iar Drăgușin este ultimul talent catapultat în echipa mare", au fost cuvintele jurnaliștilor italieni la adresa românului, după primul meci în care a fost convocat de tehnicianul "Bătrânei Doamne" la echipa mare.
Radu Drăgușin mai are contract cu Juventus până în 2021, dar e de așteptat ca oficialii bianconerilor să îi ofere un nou contract. Totuși, pentru român ar putea fi tentant să aleagă o nouă provocare, unde să aibă șansă să evolueze constant.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57