Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce scrie Gazzetta dello Sport după ce Radu Drăgușin și-a prelungit contractul cu Juventus

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/04/2021 la 11:52 GMT+3

Radu Drăgușin și-a prelungit acordul cu Juventus până pe 30 iunie 2025.

Radu Drăgușin (Juventus)

Credit imagine: Eurosport

"Juve își asigură viitorul: contract până în 2025 pentru Radu Drăgușin, fundașul român născut în 2002, aflat deja la prima echipă. Mai multe echipe europene au stat la pândă pentru jucătorul al cărui contract expira pe 30 iunie: de la Leipzig, până la Newcastle, toate i-au garantat un loc de titular. El a ales să rămână la Juventus, unde există de mulți ani o școală de fundași care îi permite să crească și să se maturizeze.
Anul acesta a debutat la prima echipă, în Champions League, contra lui Dinamo Kiev, și a rămas la Continassa atât datorită absențelor din defensivă, cât și datorită faptului că, între timp, clubul a decis să reducă media de vârstă și să înceapă un nou proiect, care i-a fost încredințat lui Andrea Pirlo.
Contractul băiatului expira, într-adevăr, iar din ianuarie era liber să plece gratis la o altă echipă, dar nu a arătat niciodată că ar vrea să schimbe aerul, ba din contră. Drăgușin este încă o piesă din viitorul lui Juventus", au scris jurnaliștii italieni, citați de DigiSport.

Radu Drăgușin și-a prelungit contractul cu Juventus

”Astăzi, Radu Drăgușin a pus semnătura pe un viitor în alb și negru. Și-a prelungit contractul până pe 30 iunie 2025.
Puterea, stabilitatea și o personalitate grozavă. Aceste calități i-au permis lui Radu să crească exponențial în ultimele sezoane. De când a ajuns la Juventus, traiectoria sa a fost doar în sus. A trecut de la U17 la Primavera, la U23 și prima echipă în doar doi ani. A debutat la prima echipă în UEFA Champions League împotriva lui Dinamo Kiev, la doar 18 ani. Iar acest lucru ne arată cât crede Juventus în el”, a fost mesajul transmis de Juventus.
Chiar dacă în acest sezon a jucat foarte puțin, e de așteptat ca pe viitor românul să devină o piesă de bază în angrenajul torinezilor, mai ales că aducerea unor jucători de valoare pe postul său este puțin probabilă, din cauza bugetului afectat de pandemia de Covid-19.
Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în 2018, iar de atunci a progresat constant, impresionând la grupele de tineret ale "Bătrânei Doamne". În acest sezon, Andrea Pirlo l-a promovat la echipa mare, pentru care a bifat 4 apariții: 2 în Cupa Italiei, una în Serie A și una în Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo