Dennis Man a fost prezentat ieri la Parma, deși debutase încă de săptămâna trecută, în meciul cu Napoli. Alături de român au mai fost prezentați și Joshua Zirkzee și Vasilios Zagaritis, alți doi tineri de mare perspectivă aduși în această perioadă de mercato, de la Bayern Munchen, respectiv Panathinaikos.
Presa locală din Parma a analizat care ar fi soluțiile ofensive ale antrenorului Roberto D'Aversa în acest moment și au ajuns la concluzia că Man ar trebui să fie printre titulari, deși a admis că românul are nevoie de timp pentru a se acomoda cu rigorile din Seria A, care este un campionat mult mai puternic decât Liga 1.
"Parma i-a prezentat astăzi pe Dennis Man, Vasilios Zagaritis și Joshua Zirkzee. Cei 3și-au arătat dorința de a ajuta Parma să iasă din zona nisipurilor mișcătoare.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Iar toți își pun mari speranțe în românul Man în special, asta și pentru că s-a plătit o sumă considerabilă în schimbul său. Nu trebuie să-l împovărăm cu prea multe responsabilități, suntem conștienți de diferența dintre campionatul României și cel al Italiei, dar are potențialul de a se impune.
Zirkzee și Zagaritis arată bine, dar spre deosebire de Man vor avea mai puține șanse să joace din primul minut (în special grecul), dar par nerăbdători să-și demonstreze valoarea.", au scris cei de la parmalive.com.
https://i.eurosport.com/2021/01/31/2982642.jpg

Dennis Man a vorbit în premieră în fața presei din Italia, după transferul la Parma

Internaționalul român a vorbit în premieră în fața presei din Italia și a dezvăluit că noii săi colegi l-au primit cu brațele deschise. De asemenea, Man și-a făcut o scurtă caracterizare, spunând că reușește "să se adapteze repede situațiilor din meci":
"Sunt conștient de ceea ce înseamnă să joc în Serie A. Coechipierii de la Parma m-au primit foarte bine și sunt gata să dau tot ce am mai bun și să ajut echipa. Sunt un jucător tehnic, am o viziune de joc foarte bună, mă adaptez repede situațiilor din meci... cred că sunt și rapid", le-a spus Dennis Man jurnaliștilor italieni.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06