Fostul jucător al Craiovei a înscris primul gol pentru Parma, iar prestaţia sa a fost unanim apreciată de presa din Cizmă. Extrem de activ, atacantul de bandă a fost un real pericol pentru poarta lazialilor, mai ales în finalul disputei. Titular, Mihăilă a jucat până în prelungiri, când a fost schimbat de D'Aversa.

Ghinionista Parma, într-un meci în care Mihăilă a strălucit

Serie A
Parma e blestemată! Echipa lui Man și Mihăilă a avut iar 2-0 și nu a învins. D'Aversa, ca și demis
27/02/2021 LA 15:52

Parma a avut puterea să revină pe Olimpico grazie românului, dar ghinionul Parmei s-a numit portarul. În minutul 90, mingea trimisă de Muriqi a fost deviată de portarul Colombi în propria poartă.

"Tânăra Parma", scrie calciomercato.com, care îl laudă pe D'Aversa pentru faptul că le-a dat şanse multor tineri. "Parma a avut o echipă de copii, cu fundașul central belgian Daan Dierckx (născut în 2003), cu Busi fundaş dreapta (1999), cu elvețianul Sohm (2001) la mijlocul terenului și românul Mihăilă (2000) în atac. Acesta din urmă protagonistul unui final foarte bune. Nu doar că a marcat, dar l-a pus pe Cyprien într-o situaţie foarte bună. Parma a avut meritul de a nu părăsi niciodată jocul, chiar dacă a fost condusă. Din păcate pentru ea, a pierdut in-extremis", notează sursa citată.

La Lazio, Ștefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata partidei. În sferturile de finală ale Cupei Italiei, "biancoceleștii" vor juca contra Atalantei, în timp ce în celelalte partide se vor întâlni Milan-Inter, Napoli-Spezia și Juventus-Spal.

Serie A
Șansă uriașă pentru Man și Mihăilă. Miliardarul Kyle Krause a venit din SUA pentru a salva Parma
24/02/2021 LA 10:07
Champions League
Atletico - Chelsea 0-1 / Lazio - Bayern 1-4. Giroud, gol spectaculos din foarfecă pe Arena Națională
23/02/2021 LA 11:32