Fostul jucător al Craiovei a înscris primul gol pentru Parma, iar prestaţia sa a fost unanim apreciată de presa din Cizmă. Extrem de activ, atacantul de bandă a fost un real pericol pentru poarta lazialilor, mai ales în finalul disputei. Titular, Mihăilă a jucat până în prelungiri, când a fost schimbat de D'Aversa.

Ghinionista Parma, într-un meci în care Mihăilă a strălucit

Parma a avut puterea să revină pe Olimpico grazie românului, dar ghinionul Parmei s-a numit portarul. În minutul 90, mingea trimisă de Muriqi a fost deviată de portarul Colombi în propria poartă.
Serie B
Dennis Man a contribuit la o nouă victorie a Parmei! Nota primită de român după meciul cu Frosinone
ACUM 15 ORE
"Tânăra Parma", scrie calciomercato.com, care îl laudă pe D'Aversa pentru faptul că le-a dat şanse multor tineri. "Parma a avut o echipă de copii, cu fundașul central belgian Daan Dierckx (născut în 2003), cu Busi fundaş dreapta (1999), cu elvețianul Sohm (2001) la mijlocul terenului și românul Mihăilă (2000) în atac. Acesta din urmă protagonistul unui final foarte bune. Nu doar că a marcat, dar l-a pus pe Cyprien într-o situaţie foarte bună. Parma a avut meritul de a nu părăsi niciodată jocul, chiar dacă a fost condusă. Din păcate pentru ea, a pierdut in-extremis", notează sursa citată.
La Lazio, Ștefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata partidei. În sferturile de finală ale Cupei Italiei, "biancoceleștii" vor juca contra Atalantei, în timp ce în celelalte partide se vor întâlni Milan-Inter, Napoli-Spezia și Juventus-Spal.
Liga Națiunilor UEFA
Pe cine va paria Edi Iordănescu între buturile naționalei? Analiză comparativă a celor trei variante
23/09/2022 LA 05:56
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24