Fostul jucător al Craiovei a înscris primul gol pentru Parma, iar prestaţia sa a fost unanim apreciată de presa din Cizmă. Extrem de activ, atacantul de bandă a fost un real pericol pentru poarta lazialilor, mai ales în finalul disputei. Titular, Mihăilă a jucat până în prelungiri, când a fost schimbat de D'Aversa.

Ghinionista Parma, într-un meci în care Mihăilă a strălucit

Parma a avut puterea să revină pe Olimpico grazie românului, dar ghinionul Parmei s-a numit portarul. În minutul 90, mingea trimisă de Muriqi a fost deviată de portarul Colombi în propria poartă.
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
ACUM 19 ORE
"Tânăra Parma", scrie calciomercato.com, care îl laudă pe D'Aversa pentru faptul că le-a dat şanse multor tineri. "Parma a avut o echipă de copii, cu fundașul central belgian Daan Dierckx (născut în 2003), cu Busi fundaş dreapta (1999), cu elvețianul Sohm (2001) la mijlocul terenului și românul Mihăilă (2000) în atac. Acesta din urmă protagonistul unui final foarte bune. Nu doar că a marcat, dar l-a pus pe Cyprien într-o situaţie foarte bună. Parma a avut meritul de a nu părăsi niciodată jocul, chiar dacă a fost condusă. Din păcate pentru ea, a pierdut in-extremis", notează sursa citată.
La Lazio, Ștefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata partidei. În sferturile de finală ale Cupei Italiei, "biancoceleștii" vor juca contra Atalantei, în timp ce în celelalte partide se vor întâlni Milan-Inter, Napoli-Spezia și Juventus-Spal.
Serie B
Valentin Mihăilă, în atenția a două echipe din Bundesliga! Cât vrea Parma în schimbul românului
12/10/2021 LA 11:54
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45