Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce scriu italienii, după ce Mihăilă a făcut un meci mare contra lui Lazio, marcând pe Olimpico

Cristian Mihală

Actualizat 22/01/2021 la 08:09 GMT+2

Lazio a învins Parma în ultimul minut şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, dar Valentin Mihăilă a făcut o partidă excelentă, marcând pentru oaspeţi.

Mihaila

Credit imagine: Eurosport

Fostul jucător al Craiovei a înscris primul gol pentru Parma, iar prestaţia sa a fost unanim apreciată de presa din Cizmă. Extrem de activ, atacantul de bandă a fost un real pericol pentru poarta lazialilor, mai ales în finalul disputei. Titular, Mihăilă a jucat până în prelungiri, când a fost schimbat de D'Aversa.

Ghinionista Parma, într-un meci în care Mihăilă a strălucit

Parma a avut puterea să revină pe Olimpico grazie românului, dar ghinionul Parmei s-a numit portarul. În minutul 90, mingea trimisă de Muriqi a fost deviată de portarul Colombi în propria poartă.
"Tânăra Parma", scrie calciomercato.com, care îl laudă pe D'Aversa pentru faptul că le-a dat şanse multor tineri. "Parma a avut o echipă de copii, cu fundașul central belgian Daan Dierckx (născut în 2003), cu Busi fundaş dreapta (1999), cu elvețianul Sohm (2001) la mijlocul terenului și românul Mihăilă (2000) în atac. Acesta din urmă protagonistul unui final foarte bune. Nu doar că a marcat, dar l-a pus pe Cyprien într-o situaţie foarte bună. Parma a avut meritul de a nu părăsi niciodată jocul, chiar dacă a fost condusă. Din păcate pentru ea, a pierdut in-extremis", notează sursa citată.
La Lazio, Ștefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata partidei. În sferturile de finală ale Cupei Italiei, "biancoceleștii" vor juca contra Atalantei, în timp ce în celelalte partide se vor întâlni Milan-Inter, Napoli-Spezia și Juventus-Spal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo