Articol scris de Romeo Ene
Petrecerea s-ar fi desfăşurat cu participarea a 10-20 de persoane, motiv pentru care Dybala, McKennie şi Arthur vor fi amendaţi de către Juventus pentru încălcarea protocoalele Covid-19 din Italia.

Dybala, McKennie și Arthur au încălcat restricțiile COVID, la o petrecere în plină pandemie

Serie A
Man şi Mihăilă, învinşi de Juventus, deşi Parma a condus. Emilienii, ca şi retrogradaţi
ACUM 5 ORE
Dybala a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care îşi cere scuze pentru cele întâmplate, dar insistă că jucătorii nu participau la acea petrecere.
"Nu trebuia să vin afară la cină. Nu era o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, dar am greşit oricum şi îmi pare rău", a fost mesajul lui Dybala, pe contul de Instragram.
Internaţionalul argentinian este singurul jucător care a abordat acest subiect în public până acum. Petrecerea a avut loc miercuri seară la vila lui McKennie din Torino, potrivit ziarului local La Stampa, poliția locală sesizându-se în jurul orei 23:30.
Persoanele care se aflau în interiorul proprietății au refuzat inițial să permită accesul autorităţilor, moment în care acestea şi-au dat seama de participarea celor 3 jucători de la campioana Italiei.
Nu există mai multe detalii legate de acest eveniment, deşi cei 3 jucători erau în timpul lor liber, nefiind convocaţi la echipele lor naţionale pentru jocurile din luna martie.

Sancţiuni pentru cei 3 jucători de la Juventus

Toți cei trei jucători au fost amendați de autoritățile locale după incident, dar este de aşteptat să se confrunte cu sancţiuni suplimentare din partea clubului în următoarele zile. Juve poate decide să-i penalizeze doar din punct de vedere financiar, dar există riscul să decidă suspendarea lor pe termen scurt.
Acest lucru ar fi probabil un prejudiciu major atât pentru jucători, cât și pentru echipă, care se află la 10 puncte în spatele liderului Inter, iar sezonul este pe final.
Serie A
Juventus, afectată de ieşirea cluburilor engleze din Super Ligă! Cu cât au scăzut acţiunile
ACUM 15 ORE
Serie A
Superliga i-ar putea salva pe Man, Marin și Mihăilă! Cum ar putea rămâne echipele lor în Serie A
IERI LA 15:01