Getty Images

Cea mai bună veste pentru Ionuț Radu: "Conte îl urmărește atent. Va reveni la Inter Milano!"

Cea mai bună veste pentru Ionuț Radu: "Conte îl urmărește atent. Va reveni la Inter Milano!"

07/12/2019 la 10:46Actualizare 07/12/2019 la 10:52

Fostul căpitan al naționalei de tineret, Ionuț Radu, apără meci de meci la Genoa și se va întoarce din sezonul viitor la clubul de care aparține, Inter.

Crescenzo Cecere, impresarul portarului Ionuț Radu, a anunțat că românul va reveni la Inter Milano la finalul sezonului actual, urmând să lupte pentru postul de titular cu experimentatul sloven Samir Handanovic (35 de ani). Cecere a explicat pentru Tuttomercato că Antonio Conte, antrenorul lui Inter Milano, urmărește cu atenție prestațiile lui Ionuț Radu de la Genoa, club unde portarul este împrumutat.

" Conte îl urmărește pe Ionuț Radu. Creșterea lui confirmă așteptările tuturor. După acest sezon, va reveni la Inter și va lupta pentru postul de titular cu Handanovic. La Genoa a fost cea mai bună alegere să meargă sub formă de împrumut. A avut șansa de a crește, chiar dacă a avut mici probleme la început din cauza lipsei de experiență. A fost de multe ori decisiv acolo și va mai fi și în viitor"

Vrea să fie titular și la națională

De asemenea, agentul spune că Radu așteaptă și debutul la echipa națională de seniori a României, unde nu a reușit, până în prezent, să îl scoată dintre buturi pe Ciprian Tătărușanu.

" El se gândește și la echipa națională, unde speră să debuteze după parcursul excelent de la naționala U21. A fost desemnat cel mai bun portar al anului în România, o recunoaștere care ne bucură. Inter este un club uriaș, cu un antrenor uriaș, care își plănuiește atât prezentul, cât și viitorul. Cu Radu este un proiect în desfășurare de ani de zile"

Ionuț Radu (22 de ani) aparține de clubul Inter Milano. De la începutul sezonului 2018/2019, portarul evoluează constant la Genoa, în Serie A. În actuala stagiune, el a apărat în 15 partide.

De asemenea, Crescenzo Cecere a vorbit și despre George Pușcaș, atacantul echipei engleze Reading, care a fost desemant atacantul anului 2019 la Gala Fotbalului Românesc.

" Pușcaș vine după o săptămână extraordinară. A înscris trei goluri contra lui Wigan în cinci minute, întrând în istoria lui Reading. În ziua următoare a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist român. A venit după o situație dificilă la Palermo, iar decizia de a merge în Anglia s-a dovedit a fi una de succes, pentru că înscrie de multe ori. Îmi pare rău că nu l-am văzut în Italia, ar fi fost folositor chiar și în Serie A. Niciodată să nu spui niciodată..."

Mediafax