Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai sonore nume din istoria sportului. Ajuns la 36 de ani, atacantul portughez continuă să uimească lumea fotbalului prin calitățile, forma fizică și ambiția sa din fiecare meci.
Deși viața lui Ronaldo pare un basm fără sfârșit, câștigătorul a 5 Baloane de Aur are o frică uriașă, care îl "bântuie" constant.
Teama lui CR7 a fost dezvăluită de bunul său amic, Khabib Nurmagomedov. Campionul din UFC a legat o prietenie strânsă cu starul lui Juventus de-a lungul timpului, iar cei doi și-au împărtășit și anumite secrete.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Cea mai mare frică a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluită de Khabib: "Mi-a spus când ne-am întâlnit ultima oară"

Khabib a dezvăluit unul dintre secretele lusitanului într-un interviu oferit recent. Potrivit rusului, lui Ronaldo îi este frică de faptul că fiul său, Cristiano Jr, nu va simți "aceeași foame de a reuși în viață" pe care a avut-o fotbalistul lui Juventus.
"Vorbim des, aproape în fiecare zi. Când ne-am întâlnit ultima oară am avut o discuție despre cum ne luăm motivația necesară. Cristiano mi-a spus că își dorește ca fiul său să fie succesorul lui. Când Ronaldo era copil, putea visa numai la ziua în care va avea o pereche normală de ghete.
Acum, fiul său are tot ce și-ar putea dori vreodată. Cristiano se teme că fiul său nu va avea aceeași foame, aceeași dorință. Oamenii sunt ghidați de acea dorință. Își doresc să realizeze lucruri. Dar când ai totul, este greu să mai găsești motivația necesară", a spus Khabib, citat de cotidianul Marca.
Ronaldo i-a "pasat" fiului său pasiunea și dragostea pentru fotbal. La ora actuală, Cristiano Jr. joacă la academia lui Juventus și speră să-i calce pe urme tatălui său.
https://i.eurosport.com/2019/06/12/2613307.jpg
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51