Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai sonore nume din istoria sportului. Ajuns la 36 de ani, atacantul portughez continuă să uimească lumea fotbalului prin calitățile, forma fizică și ambiția sa din fiecare meci.
Deși viața lui Ronaldo pare un basm fără sfârșit, câștigătorul a 5 Baloane de Aur are o frică uriașă, care îl "bântuie" constant.
Teama lui CR7 a fost dezvăluită de bunul său amic, Khabib Nurmagomedov. Campionul din UFC a legat o prietenie strânsă cu starul lui Juventus de-a lungul timpului, iar cei doi și-au împărtășit și anumite secrete.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34

Cea mai mare frică a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluită de Khabib: "Mi-a spus când ne-am întâlnit ultima oară"

Khabib a dezvăluit unul dintre secretele lusitanului într-un interviu oferit recent. Potrivit rusului, lui Ronaldo îi este frică de faptul că fiul său, Cristiano Jr, nu va simți "aceeași foame de a reuși în viață" pe care a avut-o fotbalistul lui Juventus.
"Vorbim des, aproape în fiecare zi. Când ne-am întâlnit ultima oară am avut o discuție despre cum ne luăm motivația necesară. Cristiano mi-a spus că își dorește ca fiul său să fie succesorul lui. Când Ronaldo era copil, putea visa numai la ziua în care va avea o pereche normală de ghete.
Acum, fiul său are tot ce și-ar putea dori vreodată. Cristiano se teme că fiul său nu va avea aceeași foame, aceeași dorință. Oamenii sunt ghidați de acea dorință. Își doresc să realizeze lucruri. Dar când ai totul, este greu să mai găsești motivația necesară", a spus Khabib, citat de cotidianul Marca.
Ronaldo i-a "pasat" fiului său pasiunea și dragostea pentru fotbal. La ora actuală, Cristiano Jr. joacă la academia lui Juventus și speră să-i calce pe urme tatălui său.
https://i.eurosport.com/2019/06/12/2613307.jpg
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24