Ibrahimovic a jucat două sezoane la Milan, cucerind ultimul titlu din istoria grupării de pe San Siro, dar suedezul trebuia să ajungă la rossoneri mult mai devreme. În 2006, pe când evolua la Juve, Zlatan fusese convins de Milan şi chiar şi-a anunţat colegii că va merge la formaţia patronată atunci de Berlusconi.
Ce s-a întâmplat mai departe? Inter l-a deturnat, iar povestea a fost evocată de Federico Balzaretti, fostul coleg al lui Ibra de la Juventus.
"Luam cina cu toţii, la Juventus, iar Zlatan a aşteptat să terminăm şi ne-a anunţat: "Plec la Milano, o să semnez cu Milan". După câteva zile s-a întors la Torino şi l-am întrebat "Cum a fost, ce ai făcut?". Mi-a răspuns: "Excelent, am semnat cu Inter". Acesta e Ibra", a spus Balzaretti în presa din Italia.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
ACUM 15 ORE
În tricoul lui Inter, atacantul nordic a câştigat trei titluri: 2006–07, 2007–08, 2008–09. Din păcate pentru el, a plecat prea devreme, în sezonul 2009-2010 gruparea de pe Meazza cucerind Champions League.

Ibrahimovic, înapoi în Serie A?

Dezvăluirea lui Balzaretti vine în contextul în care Ibrahimovic a anunţat, pe prima pagină din Gazzetta dello Sport, că e gata să se întoarcă în Serie A. Deşi are 38 de ani, vârful de atac e convins că mai are multe de spus în fotbalul mare.
Una dintre posibilele destinaţii e chiar Inter, formaţie care l-a pierdut pentru o bună parte din sezon pe Alexis Sanchez, dar şi Napoli şi-a manifestat interesul pentru starul suedez.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
23/01/2022 LA 21:59
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
19/01/2022 LA 22:57