Ibrahimovic a jucat două sezoane la Milan, cucerind ultimul titlu din istoria grupării de pe San Siro, dar suedezul trebuia să ajungă la rossoneri mult mai devreme. În 2006, pe când evolua la Juve, Zlatan fusese convins de Milan şi chiar şi-a anunţat colegii că va merge la formaţia patronată atunci de Berlusconi.
Ce s-a întâmplat mai departe? Inter l-a deturnat, iar povestea a fost evocată de Federico Balzaretti, fostul coleg al lui Ibra de la Juventus.
"Luam cina cu toţii, la Juventus, iar Zlatan a aşteptat să terminăm şi ne-a anunţat: "Plec la Milano, o să semnez cu Milan". După câteva zile s-a întors la Torino şi l-am întrebat "Cum a fost, ce ai făcut?". Mi-a răspuns: "Excelent, am semnat cu Inter". Acesta e Ibra", a spus Balzaretti în presa din Italia.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
În tricoul lui Inter, atacantul nordic a câştigat trei titluri: 2006–07, 2007–08, 2008–09. Din păcate pentru el, a plecat prea devreme, în sezonul 2009-2010 gruparea de pe Meazza cucerind Champions League.

Ibrahimovic, înapoi în Serie A?

Dezvăluirea lui Balzaretti vine în contextul în care Ibrahimovic a anunţat, pe prima pagină din Gazzetta dello Sport, că e gata să se întoarcă în Serie A. Deşi are 38 de ani, vârful de atac e convins că mai are multe de spus în fotbalul mare.
Una dintre posibilele destinaţii e chiar Inter, formaţie care l-a pierdut pentru o bună parte din sezon pe Alexis Sanchez, dar şi Napoli şi-a manifestat interesul pentru starul suedez.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Serie A
"El e numărul 1!" Kaka și-a ales atacantul favorit! Ce spune despre lupta pentru titlu din Italia
14/09/2021 LA 18:48