Maldini a fost depistat cu Covid-19 în urmă cu 3 săptămâni, la fel ca și fiul său de 18 ani, Daniel Maldini. Chiar dacă a trecut peste perioada dificilă, legenda "rossonerilor" a dezvăluit că boala și-a lăsat amprenta asupra fizicului său.
"Am încercat să mă antrenez în sală, iar după zece minute m-am oprit. Mi-am dat seama imediat: ceva nu e în regulă.", a spus Maldini, pentru Sky Sport Italia.
În afară de Maldini și fiul său, au existat și alte nume din fotbalul italian infectate cu Covid-19, printre care se numără Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Daniele Rugani.
Premier League
Soluția inedită prin care se poate încheia sezonul din Premier League! Wembley, piesa de rezistență
12/04/2020 LA 20:09
"Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu. Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte.", spunea Maldini la câteva zile după anunțul că a fost testat pozitiv.
Sezonul curent din Serie A a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, din cauza pandemiei. În prezent, jucătorii se află în carantină și se antrenează individual.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29