Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chiellini, fără replică atunci când a aflat de "trădarea" lui Bonucci: "Cum să te duci acolo?"

Cristian Mihală

Actualizat 24/05/2020 la 11:35 GMT+3

Giorgio Chiellini a dezvăluit în biografia sa că nu a înţeles în niciun moment de ce Leonardo Bonucci, colegul şi bunul său prieten din apărarea lui Juventus, a ales în urmă cu trei ani să se transfere la AC Milan.

Falcao (Monaco) devant Chiellini et Bonucci (Juventus).

Credit imagine: Getty Images

De 15 ani la Juventus, Giorgio Chiellini este recunoscut ca unul dintre cei mai buni fundași centrali din generația sa. Este căpitanul lui Juve și are și peste 100 de selecții în naționala Italiei. Pentru a-şi promova biografia, fundaşul a oferit presei mai multe pasaje interesante. Despre poveştile cu Balotelli aţi putut citi aici, dar astăzi media din Italia tratează un alt subiect: plecarea lui Bonucci la Milan.
După ce a format cu Leonardo poate cel mai puternic cuplu de fundaşi centrali din ultima decadă a fotbalului Mondial, Chiellini s-a văzut în urmă cu trei ani în faţa faptului împlinit: Bonucci a semnat cu AC Milan, deşi părea convins să rămână la Torino.

Chiellini, despre transferul lui Bonucci la Milan

Chiellini nu a înţeles în niciun moment de ce a ales apărătorul care atunci era văzut printre cei mai buni din lume o asemenea destinaţie, în condiţiile în care AC Milan nu mai reprezenta o forţă în fotbalul mondial. În 2017, Bonucci alegea să meargă în Lombardia, Juve primind 42 de milioane de euro în schimbul său. După 7 ani petrecuţi în Piemont, alegerea lui Leonardo a părut una ciudată, dar după doar un sezon el s-a întors la "Bătrâna Doamnă", unde evoluează şi astăzi cu mare succes.
"Mi-a părut rău, pentru că totul s-a întâmplat în săptămânile în care nu ne-am mai văzut. Sunt sigur că, dacă s-ar fi întâmplat în alt moment, l-aș fi făcut să se gândească mai bine și să rămână. A fost ca și în cazul lui Conte, în iulie 2014. Ei pleacă mereu când nu sunt eu acolo ... Cu Leo am vorbit totul era deja stabilit, apoi ceva fără logică s-a întâmplat. Aș fi putut înțelege dacă ar fi plecat la Real Madrid, dar cum să te duci la Milan? Din fericire, soarta a făcut ca totul să revină la normal", a spus Chiellini în cartea sa, potrivit Gazzetta dello Sport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo