După ce etapa trecută a prins echipa rundei în Serie A, Chiricheș a făcut un nou meci excelent, în victoria lui Sassuolo de pe terenul lui Napoli, scor 2-0. Echipa lui De Zerbi e pe doi în Serie A, neînvinsă după șase runde, însă românul are din nou probleme medicale.
7,3 e nota dată de whoscored.com lui Chiricheș, românul fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Internaționalul nostru l-a anihilat complet pe Victor Osimhen, atacantul cumpărat de Napoli cu 70 de milioane de euro. De Zerbi a trecut la o apărare cu 3 fundași centrali, iar Sassuolo a obținut o victorie mare.

Chiricheș a ieșit accidentat

Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Totuși, Chiricheș nu are motive să fie foarte fericit, în ciuda faptului că evoluează la cel mai înalt nivel. El s-a accidentat în minutul 88 și nu a mai putut continua. Azi va efectua un RMN și, dacă rezultatele nu vor fi bune, va rata din nou telegrama de convocare la națională.
"K.O. nou pentru Vlad Chiriches. Nefericitul fundaș al lui Sassuolo a ajuns din nou pe lista accidentaților după o problemă fizică apărută în timpul meciului dintre Napoli și Sassuolo. După accidentarea din partida contra lui Crotone, care îl obligase pe fundaș să renunțe la meciurile echipei naționale, a apărut o nouă problemă fizică pentru fundașul central român.
Cu doar câteva minute înainte de fluierul final al partidei de aseară, românul s-a prăbușit la pământ, așa cum sa întâmplat și împotriva lui Crotone, cerând schimbarea. Accidentarea va fi evaluată în următoarele ore, după o serie de teste. Chiricheș se adaugă deja unei liste lungi de absențe, care îi cuprinde pe Caputo, Djuricic, Toljan și Berardi", anunță sassuolonews.net.
Cu 4 victorii și două egaluri, formația lui Chiricheș e pe doi în Serie A, peste Juventus și la două lungimi distanță de liderul Milan.
Liga Națiunilor UEFA
Probleme pentru Edi Iordănescu! După Chiricheș, selecționerul poate rămâne și fără Florinel Coman
19/09/2022 LA 12:02
Fotbal
Edi Iordănescu a decis! Cine este fundașul care îi ia locul lui Vlad Chiricheș în lotul României
19/09/2022 LA 11:33