După ce etapa trecută a prins echipa rundei în Serie A, Chiricheș a făcut un nou meci excelent, în victoria lui Sassuolo de pe terenul lui Napoli, scor 2-0. Echipa lui De Zerbi e pe doi în Serie A, neînvinsă după șase runde, însă românul are din nou probleme medicale.
7,3 e nota dată de whoscored.com lui Chiricheș, românul fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Internaționalul nostru l-a anihilat complet pe Victor Osimhen, atacantul cumpărat de Napoli cu 70 de milioane de euro. De Zerbi a trecut la o apărare cu 3 fundași centrali, iar Sassuolo a obținut o victorie mare.

Chiricheș a ieșit accidentat

Serie A
Vlad Chiricheș, alături de Zlatan! Românul a fost ales în echipa lunii octombrie din Serie A
02/11/2020 LA 13:26
Totuși, Chiricheș nu are motive să fie foarte fericit, în ciuda faptului că evoluează la cel mai înalt nivel. El s-a accidentat în minutul 88 și nu a mai putut continua. Azi va efectua un RMN și, dacă rezultatele nu vor fi bune, va rata din nou telegrama de convocare la națională.
"K.O. nou pentru Vlad Chiriches. Nefericitul fundaș al lui Sassuolo a ajuns din nou pe lista accidentaților după o problemă fizică apărută în timpul meciului dintre Napoli și Sassuolo. După accidentarea din partida contra lui Crotone, care îl obligase pe fundaș să renunțe la meciurile echipei naționale, a apărut o nouă problemă fizică pentru fundașul central român.
Cu doar câteva minute înainte de fluierul final al partidei de aseară, românul s-a prăbușit la pământ, așa cum sa întâmplat și împotriva lui Crotone, cerând schimbarea. Accidentarea va fi evaluată în următoarele ore, după o serie de teste. Chiricheș se adaugă deja unei liste lungi de absențe, care îi cuprinde pe Caputo, Djuricic, Toljan și Berardi", anunță sassuolonews.net.
Cu 4 victorii și două egaluri, formația lui Chiricheș e pe doi în Serie A, peste Juventus și la două lungimi distanță de liderul Milan.
Serie A
Vlad Chiricheș, super-gol în Serie A! Execuție de excepție reușită de internaționalul român
23/10/2020 LA 21:01
Romanian Liga I
Chiricheș a mărturisit care este singura echipă din România pentru care s-ar întoarce
23/05/2020 LA 08:41