Guvernatorul regiunii Emilia Romagna a anunțat că din 4 mai echipele de fotbal vor putea chema jucătorii, pe baza de volunariat, la antrenamente individuale. Primul club care s-a conformat este Sassuolo și va avea deja jucătorii la antrenamente!
US Sassuolo anunţă că, de luni, 4 mai, jucătorii vor putea veni la terenurile bazei Mapei pentru antrenamente opţionale individuale. Jucătorii vor avea acces doar la terenuri, în conformitate cu regulile de distanţare socială. Accesul la facilităţile din interior (vestiare, săli de pregătire, birouri) va fi interzis, se arată într-un comunicat al grupării italiene.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Antrenamentele individuale se vor desfăşura dimineaţa, de luni până vineri. Cele trei terenuri vor putea fi folosite pe parcursul unei ore de şase jucători (unul pentru fiecare jumătate de teren),iar staful tehnic nu va fi prezent. În schimb, jucătorii vor fi supravegheaţi de cadre medicale.
Dintre cluburile din Italia, şi Napoli a primit permisiunea să îşi reia antrenamentele la 4 mai, dar încă nu a anunţat dacă o va face. În schimb, Roma și Lazio și-au chemat jucătorii din 6 mai la antrenamente individuale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
România în Liga Națiunilor! Ne batem "parte în parte" cu adversarii, ca valoare de piață
17/12/2021 LA 09:25
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Nu suntem Germania!" Ce a spus Rădoi înainte de meciul cu Liechtenstein: "Doar atunci aș rămâne"
13/11/2021 LA 17:05