Guvernatorul regiunii Emilia Romagna a anunțat că din 4 mai echipele de fotbal vor putea chema jucătorii, pe baza de volunariat, la antrenamente individuale. Primul club care s-a conformat este Sassuolo și va avea deja jucătorii la antrenamente!
US Sassuolo anunţă că, de luni, 4 mai, jucătorii vor putea veni la terenurile bazei Mapei pentru antrenamente opţionale individuale. Jucătorii vor avea acces doar la terenuri, în conformitate cu regulile de distanţare socială. Accesul la facilităţile din interior (vestiare, săli de pregătire, birouri) va fi interzis, se arată într-un comunicat al grupării italiene.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
Antrenamentele individuale se vor desfăşura dimineaţa, de luni până vineri. Cele trei terenuri vor putea fi folosite pe parcursul unei ore de şase jucători (unul pentru fiecare jumătate de teren),iar staful tehnic nu va fi prezent. În schimb, jucătorii vor fi supravegheaţi de cadre medicale.
Dintre cluburile din Italia, şi Napoli a primit permisiunea să îşi reia antrenamentele la 4 mai, dar încă nu a anunţat dacă o va face. În schimb, Roma și Lazio și-au chemat jucătorii din 6 mai la antrenamente individuale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia - România 0-0. Obiectiv îndeplinit: cum arată clasamentul și calculele de calificare
08/09/2021 LA 20:34
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Islanda - România 0-2 | Toate calculele pentru calificarea la Mondialul din Qatar
03/09/2021 LA 05:46