”A fost o perioadă foarte grea, dar acum simt că mi-am revenit. În decembrie eram plin de gânduri, dar nu pentru că aș fi vrut să plec. Am vrut să lupt pentru locul meu, eram sigur că dacă va veni șansa mea, voi profita de ea. Simt că am făcut asta.
Dar a fost dificil din punct de vedere psihic. Am venit aici să joc fotbal și a fost neplăcut că nu puteam face asta. În afara terenului totul era grozav, Milano este un oraș frumos și familia mea se simte bine. Ceva lipsea pe teren.
Este o onoare să fiu jucătorul lui Inter, dar evident cel mai frumos este când joc. M-am concentrat pe asta”, a declarat Eriksen.
Serie A
Juventus a câștigat derby-ul cu Inter și a ajuns la patru victorii consecutive în Serie A
06/11/2022 LA 21:45
”Am avut ocazia să mă antrenez mai mult pentru că nu am jucat atât de mult. Am exersat mai mult loviturile libere”, povestește Eriksen.
”Am fost puțin norocos. Totul a început în meciul cu Milan, oamenii au început să se uite altfel la mine. Iar de acolo mi-am îmbunătățit jocul meci de meci. Sunt fericit de cum au decurs lucrurile”, a adăugat el.
Inter se află pe primul loc în Serie A, la o distanță de nouă puncte de ocupanta locului secund, AC Milan, după victoria echipei lui Conte la Torino.
Serie A
#VOCE Duminica, pierzi sau câștigi un “anticipo”
06/11/2022 LA 07:50
Liga Campionilor UEFA
Bayern Munchen, premieră în UCL, după victoria cu Inter! Ce a reușit echipa lui Nagelsmann
01/11/2022 LA 22:53