”A fost o perioadă foarte grea, dar acum simt că mi-am revenit. În decembrie eram plin de gânduri, dar nu pentru că aș fi vrut să plec. Am vrut să lupt pentru locul meu, eram sigur că dacă va veni șansa mea, voi profita de ea. Simt că am făcut asta.
Dar a fost dificil din punct de vedere psihic. Am venit aici să joc fotbal și a fost neplăcut că nu puteam face asta. În afara terenului totul era grozav, Milano este un oraș frumos și familia mea se simte bine. Ceva lipsea pe teren.
Este o onoare să fiu jucătorul lui Inter, dar evident cel mai frumos este când joc. M-am concentrat pe asta”, a declarat Eriksen.
Serie A
3 echipe din Serie A cer excluderea din campionat a celor 3 granzi implicați în Super Liga Europei
ACUM 3 ORE
”Am avut ocazia să mă antrenez mai mult pentru că nu am jucat atât de mult. Am exersat mai mult loviturile libere”, povestește Eriksen.
”Am fost puțin norocos. Totul a început în meciul cu Milan, oamenii au început să se uite altfel la mine. Iar de acolo mi-am îmbunătățit jocul meci de meci. Sunt fericit de cum au decurs lucrurile”, a adăugat el.
Inter se află pe primul loc în Serie A, la o distanță de nouă puncte de ocupanta locului secund, AC Milan, după victoria echipei lui Conte la Torino.
Serie A
Inter, egal pe terenul lui Napoli! Trupa lui Conte rămâne cu 9 puncte avans pe primul loc în Italia
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Transferul lui Moruțan la Inter prinde contur! Ce scrie Gazetta dello Sport despre mijlocașul român
13/04/2021 LA 13:59