”A fost o perioadă foarte grea, dar acum simt că mi-am revenit. În decembrie eram plin de gânduri, dar nu pentru că aș fi vrut să plec. Am vrut să lupt pentru locul meu, eram sigur că dacă va veni șansa mea, voi profita de ea. Simt că am făcut asta.
Dar a fost dificil din punct de vedere psihic. Am venit aici să joc fotbal și a fost neplăcut că nu puteam face asta. În afara terenului totul era grozav, Milano este un oraș frumos și familia mea se simte bine. Ceva lipsea pe teren.
Este o onoare să fiu jucătorul lui Inter, dar evident cel mai frumos este când joc. M-am concentrat pe asta”, a declarat Eriksen.
Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
IERI LA 20:46
”Am avut ocazia să mă antrenez mai mult pentru că nu am jucat atât de mult. Am exersat mai mult loviturile libere”, povestește Eriksen.
”Am fost puțin norocos. Totul a început în meciul cu Milan, oamenii au început să se uite altfel la mine. Iar de acolo mi-am îmbunătățit jocul meci de meci. Sunt fericit de cum au decurs lucrurile”, a adăugat el.
Inter se află pe primul loc în Serie A, la o distanță de nouă puncte de ocupanta locului secund, AC Milan, după victoria echipei lui Conte la Torino.
Serie A
Inter - Juventus | Orgolii și multă pasiune în jurul unui derby care a decis de multe ori titlul
24/10/2021 LA 07:00
Serie A
Inter, învinsă pentru prima dată în acest sezon de Serie A! A pierdut cu 3-1 în fața lui Lazio
16/10/2021 LA 18:42