În realitate, jurnaliștii de la Rai Tre au descoperit că cea mai mare parte a clubului este deținută de cei doi directori, Gianluca D'Avanzo și Salvatore Cerchione, ei fiind și cei care s-au ocupat de preluarea fondului de investiții Elliott a clubului. Întreaga investigație a jurnaliștilor emisiunii Report de la Rai Tre va fi dezvăluită pe 16 noiembrie.
Investigația se concentrează pe fondul de investiții Elliott iar cei de la Rai Tre vor oferi detalii și despre D’Avanzo și Cerchione, doi economiști care sunt adevărații fondatori ai Project Redblack, compania mamă cu sediul în Luxemburg.
Mai multe informații vor fi dezvăluite luni iar italienii promit date despre felul în care este gestionat clubul din punct de vedere financiar, dar și despre stadion și acuzații de spălare de bani.
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24

Ce se ascunde în spatele Elliott

Gian Gaetano Ballavia, un expert în domeniu, a explicat în emisiune: ”Toată lumea vorbește despre acest fond Elliott, dar în spatele acestor firme din Luxemburg se află companii din Delaware (SUA). Majoritatea acestor firme nu aparțin lui Elliott, ci lui D'Avanzo și Cerchione. Ei sunt patronii, mai exact cei care beneficiază de avantajele Milan. Dar adevărata întrebare este de unde vin de fapt banii”.
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12