În realitate, jurnaliștii de la Rai Tre au descoperit că cea mai mare parte a clubului este deținută de cei doi directori, Gianluca D'Avanzo și Salvatore Cerchione, ei fiind și cei care s-au ocupat de preluarea fondului de investiții Elliott a clubului. Întreaga investigație a jurnaliștilor emisiunii Report de la Rai Tre va fi dezvăluită pe 16 noiembrie.
Investigația se concentrează pe fondul de investiții Elliott iar cei de la Rai Tre vor oferi detalii și despre D’Avanzo și Cerchione, doi economiști care sunt adevărații fondatori ai Project Redblack, compania mamă cu sediul în Luxemburg.
Mai multe informații vor fi dezvăluite luni iar italienii promit date despre felul în care este gestionat clubul din punct de vedere financiar, dar și despre stadion și acuzații de spălare de bani.
Serie A
Ședință de urgență la Juventus, după dezastrul cu Milan. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport
ACUM 17 ORE

Ce se ascunde în spatele Elliott

Gian Gaetano Ballavia, un expert în domeniu, a explicat în emisiune: ”Toată lumea vorbește despre acest fond Elliott, dar în spatele acestor firme din Luxemburg se află companii din Delaware (SUA). Majoritatea acestor firme nu aparțin lui Elliott, ci lui D'Avanzo și Cerchione. Ei sunt patronii, mai exact cei care beneficiază de avantajele Milan. Dar adevărata întrebare este de unde vin de fapt banii”.
Serie A
Roberto De Zerbi, asaltat de oferte! Antrenorul lui Chiricheș e dorit de o forță din afara Italiei
ACUM O ZI
Serie A
Cristiano Ronaldo, taxat de italieni după prestația lamentabilă contra Milanului! Ce notă a primit
ACUM O ZI