Ciprian Tătărușanu a bifat numai 5 apariții pentru AC Milan, dar în cele mai multe s-a descurcat excelent. Mai precis, în afară de partida de debut, cu AS Roma, în care a comis o eroare, goalkeeper-ul român a apărat eroic poarta "rossonerilor".
Obișnuit cu postul de rezervă în detrimentul titularului Gianluigi Donnarumma, "Tătă" a primit șansă din partea lui Stefano Pioli în 2 meciuri din Europa League, 2 din Cupa Italiei și unul din Serie A.
Tătărușanu a ajuns la Milan în septembrie, după ce italienii le-au plătit suma de 500.000 de euro celor de la Olympique Lyon.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 11 ORE

Ciprian Tătărușanu, analizat "la sânge" de italieni! Ce au spus despre portarul român de la AC Milan

Publicația sempremilan.com a analizat jucătorii transferați de Milan în ultima perioadă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Tătărușanu. Jurnaliștii italieni au concluzionat prin a spune că "că fanii nu au de ce să-și facă griji în absența titularului Gianluigi Donnarumma":
"Uriașul român nu a avut cel mai fericit debut la AC Milan, comițând o eroare la prima sa apariție, în meciul cu Roma. De atunci, a mai jucat de 4 ori, două partide în Europa League și două în Cupa Italiei.
Iar prestațiile sale în aceste meciuri au fost impecabile. A avut câteva parade providențiale precum cea din meciul cu Sparta Praga care a ajutat-o pe Milan să ocupe primul loc în grupa de Europa League.
A fost și penalty-ul apărat contra lui Torino prin care Milan a ajuns în sferturile Cupei Italiei. Iar în eșecul cu Inter a fost de departe cel mai bun de pe teren cu 6 parade. În pofida startului nereușit, celelalte evoluții au dat asigurări că fanii nu au de ce să-și facă griji în absența titularului Gianluigi Donnarumma", a notat publicația sempremilan.com.
Cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu are contract cu AC Milan până în vara anului 2023.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 15 ORE
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01