Ciprian Tătărușanu a bifat numai 5 apariții pentru AC Milan, dar în cele mai multe s-a descurcat excelent. Mai precis, în afară de partida de debut, cu AS Roma, în care a comis o eroare, goalkeeper-ul român a apărat eroic poarta "rossonerilor".
Obișnuit cu postul de rezervă în detrimentul titularului Gianluigi Donnarumma, "Tătă" a primit șansă din partea lui Stefano Pioli în 2 meciuri din Europa League, 2 din Cupa Italiei și unul din Serie A.
Tătărușanu a ajuns la Milan în septembrie, după ce italienii le-au plătit suma de 500.000 de euro celor de la Olympique Lyon.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 7 ORE

Ciprian Tătărușanu, analizat "la sânge" de italieni! Ce au spus despre portarul român de la AC Milan

Publicația sempremilan.com a analizat jucătorii transferați de Milan în ultima perioadă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Tătărușanu. Jurnaliștii italieni au concluzionat prin a spune că "că fanii nu au de ce să-și facă griji în absența titularului Gianluigi Donnarumma":
"Uriașul român nu a avut cel mai fericit debut la AC Milan, comițând o eroare la prima sa apariție, în meciul cu Roma. De atunci, a mai jucat de 4 ori, două partide în Europa League și două în Cupa Italiei.
Iar prestațiile sale în aceste meciuri au fost impecabile. A avut câteva parade providențiale precum cea din meciul cu Sparta Praga care a ajutat-o pe Milan să ocupe primul loc în grupa de Europa League.
A fost și penalty-ul apărat contra lui Torino prin care Milan a ajuns în sferturile Cupei Italiei. Iar în eșecul cu Inter a fost de departe cel mai bun de pe teren cu 6 parade. În pofida startului nereușit, celelalte evoluții au dat asigurări că fanii nu au de ce să-și facă griji în absența titularului Gianluigi Donnarumma", a notat publicația sempremilan.com.
Cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu are contract cu AC Milan până în vara anului 2023.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 11 ORE
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
IERI LA 10:06