Ciprian Tătărușanu a ajuns vineri dimineață la Milano pentru a efectua vizita medicală la noul său club. Tătă va purta tricoul cu numărul 1 la Milan pentru că titularul Donnarumma va continua cu numărul său preferat, 99.
Mutarea lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan a surprins pe toată lumea, ținând cont că în ultimul sezon internaționalul român a jucat foarte puțin la Lyon. Deși inițial presa italiană a scris că ar fi vorba despre un transfer gratis, francezii au informat că Milan a achitat celor de la Lyon suma de 500.000 de euro. Conform presei din "cizmă" Tătărușanu va avea un salariu de 1,2 milioane de € net pe sezon, ceea ce este excelent în condițiile în care goalkeeper-ul a ajuns deja la 34 de ani.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Astfel, Tătărușanu se întoarce în Serie A, unde a evoluat timp de 3 sezoane pentru Fiorentina între 2014 și 2017. Românul a plecat de la Firenze chiar după venirea lui Stefano Pioli, cel care l-a îndepărtat de la echipă și care îi va fi antrenor și la Milan.

Ce salariu are Tătărușanu la Milan și cum ar putea deveni titular

Donnarumma mai are contract cu "rossonerrii" doar până în vara anului viitor, iar clubul încearcă pe toată căile să prelungească această înțelegere. Doar că, potrivit presei italiene, negocierile dintre cele 2 părți au intrat în impas și cel puțin deocamdată nu este sigur că tânărul portar italian va continua la AC Milan și din sezonul următor.
Donnarumma este impresariat de celebrul agent Mino Raiola, care cere un salariu de 10 milioane de € pentru jucător, iar oferta Milanului nu se ridică la această sumă. Datorită relațiilor excelente pe care Raiola le are cu multe cluburi de top din Europa, acesta i-ar putea găsi ușor un alt angajament portarului de 21 de ani, astfel că Milan nu se află în cea mai bună poziție.
Tătărușanu a semnat un contract valabil pe trei sezoane iar salariul anual pe care îl va primi românul este de 1,2 milioane de euro net.

Primele declarații ale lui Tătărușanu la Milan

„Sunt fericit că am ajuns aici, Forza Milan!”, au fost primele cuvinte adresate de român în Italia.
Tătărușanu este al patrulea român care a evoluat la AC Milan după Florin Răducioiu, Daminuță și Cosmin Contra. Românul va fi antrenat la Milan de Stefano Pioli, același antrenor care a decis să nu îl mai păstreze la Fiorentina în 2017, preferându-l pe Sportiello în dauna sa.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58