Cu 35 de goluri înscrise în sezonul 2019/2020 din Serie A, Immobile nu mai poate fi detronat în topul celor mai buni marcatori din campionatele europene. Italianul l-a depășit recent pe Robert Lewandowski în prestigioasa ierarhie (34 goluri). Singurul care îl mai putea depăși pe Immobile era Cristiano Ronaldo (31 de goluri), însă acest lucru nu va mai fi posibil.

Juventus a anunțat lista jucătorilor convocați la meciul cu AS Roma din această seară (ora 21:45), iar atacantul lusitan nu se află pe ea. Cuadrado, Higuain, Bernardeschi, Olivieri, Vrioni și Zanimacchia sunt atacanții pe care Maurizio Sarri îi va putea folosi la ultimul meci din Serie A.

Serie A
FOTO. Radu Drăgușin a sărbătorit primul trofeu la Juventus cu Ronaldo și Chiellini
ACUM 2 ORE

Immobile, la 2 goluri depărtare de o nouă performanță impresionantă

Ciro Immobile poate atinge o nouă bornă impresionantă în această stagiune. Atacantul lui Lazio poate deveni jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise într-un sezon din Serie A. Immobile are nevoie de 2 goluri pentru a-l detrona pe deținătorul recordului - Gonzalo Higuain (36 goluri).

Lazio va juca în ultima etapă pe terenul lui Napoli (astăzi, ora 21:45). Trupa pregătită de Simone Inzaghi ar putea încheia sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Juventus. Pentru asta, Lazio trebuie să câștige în această aseară, iar Atalanta și Inter să încheie la egalitate.

Iată cum arată clasamentul din Serie A:

  • 1. Juventus 83p
  • 2. Inter 79p
  • 3. Atalanta 78p
  • 4. Lazio 78p
  • 5. AS Roma 67p
  • 6. AC Milan 63p
Serie A
Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a cucerit SuperCupa Italiei cu Juventus
ACUM 2 ORE
Serie A
Agnelli și Perez au stat de vorbă 3 ore! Două super-transferuri pe axa Real Madrid - Juventus
ACUM 21 ORE