Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Claudio Ranieri este noul antrenor al Sampdoriei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/10/2019 la 10:58 GMT+3

Claudio Ranieri, care a câștigat Premier League cu Leicester în 2016, este noul antrenor al Sampdoriei.

Claudio Ranieri

Credit imagine: Getty Images

Ranieri i-a luat locul lui Eusebio di Francesco, care a fost concediat luni de Sampdoria, după ce echipa italiană a pierdut șase din primele șapte meciuri ale sezonului din Serie A.
Italianul în vârstă de 67 de ani i-a urmat lui Di Francesco și la Roma în martie, însă a rămas pe Olimpico doar până la sfârșitul sezonului. Aceasta este numirea cu numărul 20 în cariera lui Ranieri și este pentru a noua oară când preia o echipă din Seria A.
Ranieri a fost concediat de Leicester la nouă luni după ce a câștigat titlul cu echipa de pe King Power Stadium în 2016. Italianul s-a aflat pe banca celor de la Nates în sezonul 2017/2018 pentru ca apoi să se întoarcă în Premier League la Fulham în noiembrie 2018.
Ranieri a fost concediat de clubul din Londra după doar 106 zile. Ulterior, italianul a preluat Roma cu care a încheiat pe locul șase în Serie A, la trei puncte distanță de un loc de Champions League.
Sampdoria, care a fost învinsă cu 2-0 la Verona în ultimul meci cu Di Francesco pe bancă, se află la două puncte distanță de salvarea de la retrogradare, după ce au câștigat un singur meci în acest sezon. Primul meci cu Ranieri pe bancă va fi împotriva Romei, duminică, pe 20 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo