După o întâlnire de urgență prin videoconferință, liga a informat într-un comunicat că pauza adusă de pandemia de coronavirus a pus fotbalul italian ”într-o poziție extrem de dificilă” fiind nevoie de o reducere a costurilor urgentă.
Liga a propus tăierea salariilor anuale cu o treime - adică plata pe patru luni - dacă Serie A nu poate fi reluată. Dacă liga se poate relua, s-a propus tăierea salariilor pentru două luni, fiecare club având posibilitatea de a negocia reduceri individuale cu jucătorii.
Din cele 20 de cluburi din Serie A, 19 au votat pentru recomandarea ligii în timp ce Juventus s-a abținut pentru că a ajuns deja la un acord cu jucătorii. Asociația fotbaliștilor a semnat încă acordul.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Această decizie a fost ”necesară pentru a proteja viitorul fotbalului italian”, conform comunicatului Serie A, unde este precizat că prioritatea va fi să se finalizeze acest sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51