Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conte, comparație cu Klopp și Guardiola: "Ei n-au reușit performanța mea din Premier League"

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/02/2020 la 16:58 GMT+2

Inter a reușit să transfere 3 jucători în perioada de mercato din iarnă și continuă cursa pentru câștigarea primului Scudetto din ultimii 10 ani.

Antonio Conte

Credit imagine: Eurosport

Christian Eriksen, Victor Moses și Ashley Young sunt cei trei fotbaliști transferați în luna ianuarie de oficialii de pe Giuseppe Meazza.
La conferința de presă premergătoare meciului cu Udinese, Antonio Conte a vorbit despre forma actuală a echipei sale:
"Sunt fericit să antrenez această echipă, acest grup minunat de jucători. Îmi pare rău pentru cei care au plecat în această iarnă, cu toții au demonstrat un atașament puternic față de Inter. În același timp, au venit 3 jucători noi pe care trebuie să-i primim foarte bine. Trebuie să învețe foarte bine limba italiană, pentru a ne înțelege mult mai ușor unii cu ceilalți. Mă bucur enorm că am reușit să-i transferăm.", a spus Conte.
Antonio Conte

Conte, despre performanțele lui Klopp și Guardiola

Întrebat dacă performanța sa pe banca lui Chelsea a contat în aducerea celor 3 jucători din Premier League la Inter, Conte a răspuns:
"Am câștigat două trofee în primii 2 ani. Nu este deloc ușor în acel campionat, nu poți să te duci acolo ca la picnic. Sunt mulți antrenori valoroși în Anglia. Totuși, ei n-au reușit să câștige titlul încă din primul an, lucru de care eu sunt mândru. Klopp este la al 4-lea sezon în Premier League și încă n-are trofeul în palmares. Nici Guardiola n-a reușit această performanță în primul său an la City.", a mai spus Antonio Conte.
Antonio Conte a reușit să câștige titlul în Premier League în sezonul 2016/2017, la debutul său pe banca unei echipe din Anglia. În anul următor, italianul și-a trecut în palmares și Cupa Angliei alături de formația din Londra, urmând ca în vara lui 2018 să plece de pe Stamford Bridge.
Inter a început foarte bine sezonul curent din Serie A și a fost chiar lider timp de câteva etape. Totuși, formația lui Conte a scăzut ritmul jocului în ultimele partide, adunând 3 egaluri în ultimele 3 etape. După 21 de etape, Inter se află pe locul 3 în Italia, dar are un meci mai puțin decât contracandidatele Juventus și Lazio.
Următorul meci al trupei de pe Giuseppe Meazza va fi în această seară, de la ora 21:45, pe terenul lui Udinese.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo