Antonio Candreva a deschis scorul pentru Inter pe San Siro însă două goluri marcate într-un interval de șapte minute de Parma prin Yann Karamoh și Gervinho au întors soarta meciului. În final, Lukaku a salvat un punct pentru echipa lui Conte.
Juventus remizase mai devreme 1-1 la Lecce, astfel că Inter a ratat ocazia să revină pe primul loc în Serie A. Drept urmare, echipa de pe San Siro rămâne la un punct distanță de lider.
”Nu trebuie să ne uităm la alte rezultate, doar ale noastre sunt importante. Prima repriză nu a fost bună, Parma a jucat bine și le-am făcut viața ușoară. Doar uitați-vă la cele două goluri. La finalul zilei, cred că meritam totuși să câștigăm”, a afirmat Conte.
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34
https://i.eurosport.com/2019/10/26/2703785.jpg
”Nu pot cere mai multe pentru că este al treilea meci al nostru în șase zile și avem practic mereu același prim 11 din cauza mai multor probleme. Nu sunt mulțumit deloc de situație”, a precizat italianul.
”Este foarte obositor atât la nivel psihic cât și fizic. Trebuei să ne descurcăm acum, dar clubul trebuie să evalueze și să înțeleagă unde ne putem îmbunătăți”, a afirmat el.
”Sunt îngrijorat pentru că mai avem patru meciuri până la următoarea pauză. Trebuie să încercăm să scoatem ce e mai bun din această situație. Inevitabil, trebuie să ne uităm la jucători tineri precum Alessandro Bastoni sau Sebastiano Esposito. Îi grăbim și nu respectăm procesul de creștere iar acest lucru este periculos”, consideră Conte.
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42