Lukaku continuă să facă furori în tricoul lui Inter, formația care l-a cumpărat în 2019 de la Manchester United în schimbul a 74 milioane de euro. La formația pregătită de Antonio Conte, uriașul atacant belgian s-a întâlnit cu Lautaro Martinez, formând un parteneriat extraordinar.
În cele 71 de apariții pentru trupa de pe Giuseppe Meazza, Lukaku a înscris 51 de goluri și a oferit 9 pase decisive. Evoluțiile sale fabuloase i-au adus lui Romelu Lukaku premiul pentru cel mai bun fotbalist belgian care evoluează în străinătate.

Moment comic! Conte a scăpat pe jos trofeul lui Lukaku

Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32
Cel care i-a înmânat trofeul a fost chiar Conte. Micuța gală pregătită pentru Lukaku a luat o întorsătură comică în momentul în care tehnicianul lui Inter a scăpat trofeul pe jos. Extrem de amuzat, atacantul belgian a început să râdă, spunându-i apoi lui Conte că e în regulă.
"Ai jucat foarte bine pentru noi și meriți acest trofeu. Este prima oară când îl câștigi și sper să repeți performanța mulți ani de acum înainte", i-a spus tehnicianul lui Inter.
"Vreau să împart acest trofeu cu colegii mei", i-a răspuns atacantul belgian.
Faza amuzantă a devenit rapid virală în mediul online:

Lukaku, cel mai bun jucător belgian din străinătate

"Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a adus în această situație. Le mulțumesc coechipierilor de la Inter și de la naționala Belgiei pentru că m-au pus în poziții excelente de fiecare dată! Le mulțumesc și celor două staff-uri pentru că mă ajută să fiu din ce în ce mai bun", a scris Lukaku, pe contul de Twitter.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29