"Locul doi nu are nici un sens în viziunea mea. Este doar primul loc al învinșilor", a declarat antrenorul pentru Sky Sport Italia.
"Unii se mulțumesc cu asta, dar eu nu. Nu vreau ca jucătorii mei să se mulțumească cu acest lucru. Am făcut un meci bun, am avut ritm, dar am avut ghinion când am lovit de două ori bara", a subliniat Conte.
Tehnicianul a spus că sunt încă multe lucruri de îmbunătățit la echipă și că încearcă să le insufle și jucătorilor această mentalitate: "Când pierzi puncte, există întotdeauna lucruri care au mers greșit. Încercăm să dezvoltăm un instinct criminal și sunt fericit dacă jucătorii mei sunt dezamăgiți de această remiză, deoarece asta arată că munca mea dă roade".
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
După opinia antrenorului, Inter putea să facă mai mult în acest sezon, iar calificarea în Champion League este prea puțin pentru pretențiile sale: "Fiecare meci este un test care demonstrează că suntem în creștere. Cred că această echipă nu a recoltat ceea ce a semănat în acest sezon, în afară de a-și asigura un loc în Champions League".
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2853898.jpg

Conte: "Lautaro e încă tânăr"

În interviul de după meciul de aseară, Conte a vorbit și despre Lautaro Martinez, jucător care a fost doar rezervă cu Fiorentina și despre care s-a scris că ar putea pleca de pe Meazza în această vară, Barcelona fiind o posibilă destinație: "Vorbim despre un tânăr de 22 de ani care nu a jucat prea mult în sezonul trecut. El a crescut mult în ultimul an, dar mai are niște pași de parcurs în evoluția sa. Lautaro nu este încă la potențialul său maxim".
"El poate alterna momentele bune cu cele mai puțin bune, dar acest lucru este normal pentru un jucător de vârsta sa. Zvonurile din jurul său potrivit cărora el se gândește la alt club, îi afectează evoluțiile", a dăugat antrenorul lui Inter.
Inter mai are de jucat 3 meciuri în acest sezon: cu Genoa (D), cu Napoli (A) și cu Atalanta (D). Deși la un moment dat părea capabilă să lupte cu Juventus pentru titlu, Inter a clacat, mai ales în partea a 2-a a sezonului.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35