"Locul doi nu are nici un sens în viziunea mea. Este doar primul loc al învinșilor", a declarat antrenorul pentru Sky Sport Italia.
"Unii se mulțumesc cu asta, dar eu nu. Nu vreau ca jucătorii mei să se mulțumească cu acest lucru. Am făcut un meci bun, am avut ritm, dar am avut ghinion când am lovit de două ori bara", a subliniat Conte.
Tehnicianul a spus că sunt încă multe lucruri de îmbunătățit la echipă și că încearcă să le insufle și jucătorilor această mentalitate: "Când pierzi puncte, există întotdeauna lucruri care au mers greșit. Încercăm să dezvoltăm un instinct criminal și sunt fericit dacă jucătorii mei sunt dezamăgiți de această remiză, deoarece asta arată că munca mea dă roade".
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 11 ORE
După opinia antrenorului, Inter putea să facă mai mult în acest sezon, iar calificarea în Champion League este prea puțin pentru pretențiile sale: "Fiecare meci este un test care demonstrează că suntem în creștere. Cred că această echipă nu a recoltat ceea ce a semănat în acest sezon, în afară de a-și asigura un loc în Champions League".
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2853898.jpg

Conte: "Lautaro e încă tânăr"

În interviul de după meciul de aseară, Conte a vorbit și despre Lautaro Martinez, jucător care a fost doar rezervă cu Fiorentina și despre care s-a scris că ar putea pleca de pe Meazza în această vară, Barcelona fiind o posibilă destinație: "Vorbim despre un tânăr de 22 de ani care nu a jucat prea mult în sezonul trecut. El a crescut mult în ultimul an, dar mai are niște pași de parcurs în evoluția sa. Lautaro nu este încă la potențialul său maxim".
"El poate alterna momentele bune cu cele mai puțin bune, dar acest lucru este normal pentru un jucător de vârsta sa. Zvonurile din jurul său potrivit cărora el se gândește la alt club, îi afectează evoluțiile", a dăugat antrenorul lui Inter.
Inter mai are de jucat 3 meciuri în acest sezon: cu Genoa (D), cu Napoli (A) și cu Atalanta (D). Deși la un moment dat părea capabilă să lupte cu Juventus pentru titlu, Inter a clacat, mai ales în partea a 2-a a sezonului.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42