Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conte pleacă de la Inter, formația se destramă. Gazzetta dello Sport anunță plecările celor mai buni fotbaliști

Cristian Mihală

Publicat 26/05/2021 la 09:11 GMT+3

Antonio Conte va pleca sigur de la Inter, anunță Gazzetta dello Sport, iar odată cu el vor părăsi gruparea nerazzurră și cei mai buni fotbaliști.

Antonio Conte, îmbrățișându-i pe Romelu Lukaku și Alexis Sanchez

Credit imagine: Getty Images

În această dimineață, cel mai prestigios cotidian de sport din Italia, Gazzetta dello Sport, a ieșit pe prima pagină cu o informație exclusívă: Inter și Conte se despart, plecarea italianului fiind "iminentă și inevitabilă".
De vină sunt problemele financiare avute de patronii chinezi, care i-au transmis că obiectivul pentru viitorul sezon va fi tăierea salariilor cu 15-20%. Asta în condițiile în care tehnicianul italian spera să aibă pe mână un buget de transferuri considerabil, prin care echipa să devină și mai puternică și să atace Champions League.

Conte pleacă de la Inter, urmează cei mai importanți jucători

Ca atare, șansele ca părțile să mai continue sunt aproape 0, iar sursa citată notează că, odată cu plecarea antrenorului care a redat strălucirea Interului după mai bine de un deceniu, e foarte probabil să plece și marile vedete. Hakimi e în vizorul lui PSG, care are mari probleme în banda dreaptă, în timp ce Lautaro Martinez va merge în Spania. S-a scris deja că acesta ar fi ajuns la un numitor comun cu Atletico Madrid, după ce în trecut a fost pe lista Barcelonei.
Dar marea pierdere a grupării de pe Meazza ar putea fi Romelu Lukaku, golgheterul echipei. S-a vorbit deja despre interesul lui Chelsea pentru vârf, dar în momentul de față o altă alternativă a apărut pentru belgian.
Conform Corriere dello Sport, Conte e foarte aproape să meargă la Tottenham, acolo unde Daniel Levy îl vrea neapărat. Spurs e într-o situație ingrată, în contextul în care Harry Kane nu concepe să mai rămână, astfel că plecarea golgheterului Premier League ar putea fi suplinită de Lukaku.
Giuseppe Marotta, CEO-ul lui Inter, încearcă să facă tot posibilul pentru ca situația să nu degenereze, motiv pentru care l-a contactat pe Max Allegri, un garant al performanțelor. Semnarea fostului tehnician al lui Juve ar putea să calmeze spiritele, astfel încât jucătorii să nu își mai dorească să plece, însă e greu de crezut că antrenorul va accepta să vină pe Meazza dacă nu va exista un proiect serios, cu garanții. În plus, chinezilor din fruntea clubului nu le-ar displăcea să renunțe la 1-2 jucători foarte bine cotați, astfel încât să își rezolve astfel marile probleme financiare avute.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo