Radu Drăgușin a impresionat în ultima vreme la Juventus. Românul, care a ajuns la formația din Italia încă de acum trei ani, a avut evoluții foarte bune la formația U23 a clubului iar acestea au fost remarcate și de antrenorul Andrea Pirlo.
Drept urmare, Drăgușin a fost chemat la prima echipă iar în acest moment face parte din lotul lui Juventus la toate meciurile interne și din UEFA Champions League. Toate acestea la doar 19 ani.
Mai mult, Drăgușin și-a făcut deja debutul pentru prima echipă, atât în Serie A cât și în Champions League. Deși șansele sale de a evolua ca titular într-o defensivă care are nume grele precum Chiellini, De Ligt, Bonucci și cu o variantă de rezervă în Demirale sunt minime, progresul românului este remarcabil și poate avea un viitor la formația din Torino.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Juventus, hotărâtă să îi prelungească acordul lui Drăgușin

Tocmai de aceea Juventus este hotărâtă să îi prelungească contractul care va expira în această vară. S-a scris recent de interesul unor formații importante pentru Drăgușin precum RB Leipzig, Tottenham, Newcastle sau Crystal Palace.
Conform informațiilor ProSort, se pare însă că românul își va prelungi contractul cu Juventus pentru încă cinci ani, urmând să primească impresionanta sumă de un milion de euro pe sezon. Clubul va finaliza negocierile purtate cu agenții săi Florin Manea și Pablo Betancourt în următoarele zile. Nu este exclus însă ca Drăgușin să își petreacă următorul sezon împrumut la o altă formație unde ar avea șansa să joace constant și să revină astfel într-o formă mai bună la Juventus.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51