Radu Drăgușin a impresionat în ultima vreme la Juventus. Românul, care a ajuns la formația din Italia încă de acum trei ani, a avut evoluții foarte bune la formația U23 a clubului iar acestea au fost remarcate și de antrenorul Andrea Pirlo.
Drept urmare, Drăgușin a fost chemat la prima echipă iar în acest moment face parte din lotul lui Juventus la toate meciurile interne și din UEFA Champions League. Toate acestea la doar 19 ani.
Mai mult, Drăgușin și-a făcut deja debutul pentru prima echipă, atât în Serie A cât și în Champions League. Deși șansele sale de a evolua ca titular într-o defensivă care are nume grele precum Chiellini, De Ligt, Bonucci și cu o variantă de rezervă în Demirale sunt minime, progresul românului este remarcabil și poate avea un viitor la formația din Torino.
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24

Juventus, hotărâtă să îi prelungească acordul lui Drăgușin

Tocmai de aceea Juventus este hotărâtă să îi prelungească contractul care va expira în această vară. S-a scris recent de interesul unor formații importante pentru Drăgușin precum RB Leipzig, Tottenham, Newcastle sau Crystal Palace.
Conform informațiilor ProSort, se pare însă că românul își va prelungi contractul cu Juventus pentru încă cinci ani, urmând să primească impresionanta sumă de un milion de euro pe sezon. Clubul va finaliza negocierile purtate cu agenții săi Florin Manea și Pablo Betancourt în următoarele zile. Nu este exclus însă ca Drăgușin să își petreacă următorul sezon împrumut la o altă formație unde ar avea șansa să joace constant și să revină astfel într-o formă mai bună la Juventus.
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12