Cristian Chivu a oferit un interviu Federaţiei Italiene de Fotbal, în cadrul căruia a vorbit despre cum a început cariera de antrenor. Fostul fundaş s-a retras în anul 2014, în tricoul echipei Inter Milano, formaţie alături de care a câştigat 9 trofee, dintre care şi Liga Campionilor în 2009-2010.
Chivu este în acest moment antrenorul formaţiei Inter Milano U17 şi a dezvăluit că este cea mai bună alegere pentru că mă distrez mult, dar şi învăţ multe lucruri
„Să zicem că am ajuns antrenor din întâmplare. Eram observator tehnic al UEFA şi aveam nevoie de diplomă de antrenor, aşa că am făcut cursuri. Apoi, faptul că mergeam la meciuri importante din Liga Campionilor şi Europa League şi că trebuia să fac analize tehnico-tactice ale partidelor, a venit dorinţa aceasta de a încerca, a spus Cristian Chivu, potrivit figc.it.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Fostul căpitan al echipei Ajax Amsterdam a vorbit şi despre momentele grele din cariera sa de antrenor. Chivu şi-a amintit care au fost cei mai grei adversari.
„Am avut ceva adversari puternici în cariera mea. Sunt un norocos din punctul ăsta de vedere. Dacă ar fi să dau câteva nume, m-aş opri la Zidane, Van Nisterlooy, Schevchenko, Ronaldo, Messi, Cristiano Ronaldo, a mai spus Chivu
Chivu le-a povestit italienilor și despe relația pe care are în acest moment cu antrenorul lui Inter.
Scopul nostru este să aducem cât mai mulți jucători la echipa mare a lui Inter. Am o relație bună cu Antonio Conte - Cristi Chivu
Chivu are patru prieteni în fotbal.
Am rămas prieten cu câțiva dintre băieții alături de care am jucat. Continui să păstrez o relație strânsă cu Materazzi, Stankovic, Sneijder și Lobonț, fodstul meu coechipier de la Ajax.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27