Cristian Chivu a oferit un interviu Federaţiei Italiene de Fotbal, în cadrul căruia a vorbit despre cum a început cariera de antrenor. Fostul fundaş s-a retras în anul 2014, în tricoul echipei Inter Milano, formaţie alături de care a câştigat 9 trofee, dintre care şi Liga Campionilor în 2009-2010.
Chivu este în acest moment antrenorul formaţiei Inter Milano U17 şi a dezvăluit că este cea mai bună alegere pentru că mă distrez mult, dar şi învăţ multe lucruri
„Să zicem că am ajuns antrenor din întâmplare. Eram observator tehnic al UEFA şi aveam nevoie de diplomă de antrenor, aşa că am făcut cursuri. Apoi, faptul că mergeam la meciuri importante din Liga Campionilor şi Europa League şi că trebuia să fac analize tehnico-tactice ale partidelor, a venit dorinţa aceasta de a încerca, a spus Cristian Chivu, potrivit figc.it.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 19 MINUTE
Fostul căpitan al echipei Ajax Amsterdam a vorbit şi despre momentele grele din cariera sa de antrenor. Chivu şi-a amintit care au fost cei mai grei adversari.
„Am avut ceva adversari puternici în cariera mea. Sunt un norocos din punctul ăsta de vedere. Dacă ar fi să dau câteva nume, m-aş opri la Zidane, Van Nisterlooy, Schevchenko, Ronaldo, Messi, Cristiano Ronaldo, a mai spus Chivu
Chivu le-a povestit italienilor și despe relația pe care are în acest moment cu antrenorul lui Inter.
Scopul nostru este să aducem cât mai mulți jucători la echipa mare a lui Inter. Am o relație bună cu Antonio Conte - Cristi Chivu
Chivu are patru prieteni în fotbal.
Am rămas prieten cu câțiva dintre băieții alături de care am jucat. Continui să păstrez o relație strânsă cu Materazzi, Stankovic, Sneijder și Lobonț, fodstul meu coechipier de la Ajax.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12