Paolo Dybala a înscris golul victoriei pentru echipa pregătită de Maurizio Sarri, cu un sfert de oră înainte de final. Argentinianul a adus cele trei puncte pentru Juventus după o acțiune personală fantastică. A fost al cincilea gol reușit de Dybala în acest sezon.
Cristiano Ronaldo a fost schimbat în minutul 55, iar în locul său a intrat chiar marcatorul golului Dybala. A fost al doilea meci consecutiv în care atacantul portughez este înlocuit de Sarri.

Capello: "Ronaldo n-a mai driblat pe nimeni în ultimii trei ani!"

Premier League
Ronaldo a rupt tăcerea! Prima reacție a starului portughez după toate zvonurile din această vară
ACUM O ZI
Fabio Capello a avut o declarație dură la adresa lui Cristiano. Într-un interviu acordat pentru Sky Sport Italia, fostul jucător și manager al lui Juventus a vorbit despre reacția lui Ronaldo, care s-a arătat extrem de nemulțumit în momentul înlocuirii și s-a dus direct la vestiare:
Nu mi-a plăcut reacția lui, nu a fost deloc frumos. Cristiano trebuie să fie un campion chiar și atunci când este schimbat. Adevărul este că Ronaldo nu a mai driblat vreun adversar în ultimii trei ani. Înăuntrul său se află un super-campion, chiar cel mai bun din lume. Știu cu siguranță acest lucru, dar acum nu este momentul lui.
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2714864.jpg
Capello a recunoscut că Paolo Dybala și Douglas Costa sunt oamenii de bază din atacul campioanei Italiei, la ora actuală:
Dybala și Douglas Costa sunt cei care fac diferența la Juventus. Amândoi sunt într-o formă excelentă și au câștigat meciuri fără Cristiano pe teren. Îl felicit pe Sarri pentru curajul său din momentul schimbării. Asta arată că are multă personalitate. Cristiano trebuie să-și revină din punct de vedere fizic pentru că nu se află într-o formă foarte bună. Îi lipsesc viteza și dinamismul din joc, cele cu care ne-a obișnuit în ultimii ani.
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2714869.jpg
Cristiano a înscris șase goluri în acest sezon pentru Juventus, iar forma atacantului de 34 de ani nu este pe placul lui Sarri. Antrenorul italian a vorbit la finalul meciului cu AC Milan despre înlocuirea lui Ronaldo:
Trebuie să-i mulțumim lui Cristiano pentru că a jucat în această seară. A făcut tot ce putea ca să joace, deși nu era 100% apt. Am văzut că nu se simte bine pe teren și am decis să-l schimb. Este normal ca un fotbalist să reacționeze așa când este înlocuit, mai ales că știu cât a muncit să fie titular.
Cristiano a ajuns la Juventus în vara lui 2018 și a reușit să câștige două trofee în primul sezon în Italia. Câștigător a cinci ediții la Balonul de Aur, Ronaldo a marcat 28 de goluri în 43 de partide în sezonul precedent.
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2714866.jpg
Juventus se află pe primul loc în Serie A, cu un singur punct deasupra locului secund ocupat de Inter. Trupa lui Maurizio Sarri este neînvinsă după 12 etape și are cea mai bună defensivă din campionat.

Clasamentul din Serie A

  • 1. Juventus 32p
  • 2. Inter 31p
  • 3. Lazio 24p
  • 4. Cagliari 24p
  • 5. Atalanta 22p
  • 6. AS Roma 22p
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
14/08/2022 LA 16:13
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41