Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cristiano ne-a cumpărat tuturor iMac-uri!". Momentul în care Allegri l-a "pedepsit" pe portughez

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/03/2020 la 17:45 GMT+3

Perioada în care Massimiliano Allegri a pregătit-o pe Juventus s-a dovedit a fi una presărată cu multe "surprize" pentru jucătorii "bianconeri".

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Fostul tehnician al campioanei Italiei recurgea la o modalitate inedită prin care își "pedepsea" elevii atunci când nu respectau indicațiile sale.
Wojciech Szczesny, titularul din poarta torinezilor, a povestit o întâmplare mai veche, cu Cristiano Ronaldo în prim-plan. Goalkeeper-ul polonez a dezvăluit cum, după ce superstarul portughez a fost eliminat într-un meci cu Valencia din Champions Legaue, a fost nevoit să cumpere câte un iMac pentru fiecare coechipier.
Una dintre regulile impuse de Allegri în vestiarul lui Juve se referea la cartonașele roșii primite de fotbaliștii săi: cine primea roșu trebuia să se prezinte cu un cadou pentru fiecare coleg. După acel meci din 2018, Cristiano a primit ordin să cumpere cele mai scumpe laptop-uri de pe piață.
"Da, cu toții avem iMac-uri acum. I-a luat foarte mult timp până s-a resemnat. Cristiano tot insista că nu a făcut nimic greșit și că nu trebuia să primească acel cartonaș roșu. În cele din urmă, a cedat și ne-a cumpărat tuturor câte un iMac. Au trecut cam două luni până le-am primit.", a spus Szczesny, pentru emisiunea poloneză Prosto w Szczene.

Szczesny: "Le-am cumpărat tuturor căști"

Ronaldo nu a fost singurul care a fost amendat în acest fel. Chiar Szczesny s-a aflat într-o situație asemănătoare, când a întârziat la antrenament.
"Credeam că este marți, când de fapt era miercuri. Allegri m-a sunat și mi-a spus că restul jucătorilor se aflau deja la antrenament. Am ajuns și eu peste o jumătate de oră și toți îmi spuneau: 'Oh, ne aduci cadouri!'. Într-adevăr, le-am cumpărat tuturor căști de telefon.", a povestit goalkeeper-ul lui Juve.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo