Criza economică prevăzută de specialiști după această pandemie de coronavirus va aduce probleme în fotbal. Italienii scriu că divorțul anunțat dintre Juventus și Ronaldo nu va fi una dintre acestea.

Cristiano Ronaldo, Juventus

Credit imagine: SID

Cele trei motive pentru care Ronaldo nu va pleca

Liga Campionilor UEFA
Messi l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească! Cum a surprins francezul după meciul cu Brugge
ACUM 3 ORE
Ziariștii de la Tuttosport au identificat tei motive pentru care Ronaldo nu-și caută echipă în acest moment
1. Juventus este un club solid din punct de vedere financiar, cu mulți sponsori serioși în spate.
2. Relația cu patronul miliardar Agnelli este excelentă și acesta i-a promis că salariul spu este intangibil după criză.
3. Fanii îl iubesc și se simte răafățat de toată lumea la Torino, lucru care nu s-a întâmplat la Madrid în ciuda performanțelor.
Ronaldo a reușit 53 de goluri în 75 de meciuri jucate în tricoul lui Juventus și a câștigat titlul în Serie A la primul sezon petrecut la Torino.

Slideshow

Cristiano Ronaldo la Juventus

22 imagini

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acestea este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cum arată echipa ideală a anului 2021. PSG, cei mai mulți jucători în trupa anunțată de IFFHS
IERI LA 12:58
Premier League
Neville, mesaj pentru United legat de păstrarea lui Rangnick și după perioada de interimat
IERI LA 10:55