Ronaldo a înscris golul 100 pentru Juventus în victoria de la Sassuolo de miercuri, succes care menține echipa lui Andrea Pirlo în lupta pentru un loc de Champions League. Cu toate acestea, Juventus depinde de jocul de rezultate - Napoli trebuie să piardă puncte într-unul din ultimele două meciuri.
Totuși luni, după înfrângerea dureroasă în fața celor de la Milan, 0-3 la Torino, în timp ce coechipierii săi au fost nevoiți să se antreneze, Ronaldo a beneficiat de o zi liberă pentru a-și prelua noua mașină Ferrari Monza de la baza din Maranello. Acest lucru a stârnit nemulțumirea colegilor săi, conform AS.

Ronaldo, acuzat de tratament preferențial la Juventus

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Spaniolii scriu că portughezul a făcut deplasarea alături de președintele Andrea Agnelli și CEO-ul John Elkann. Drept urmare, mai mulți coechipieri sunt extrem de nemulțumiți pentru că ei consideră că Ronaldo primește un tratament preferențial.
Ei nu îl văd pe Ronaldo drept liderul echipei având în vedere că portughezul este constant nervos pe teren și le reproșează colegilor atunci când nu primește pasele dorite.
"Am decis să-l păstrăm pe Cristiano Ronaldo. Este cel mai bun fotbalist din lume și va rămâne alături de noi", a spus Fabio Paratici, pentru Sky Sport, în martie. Însă având în vedere că nu se știe dacă Juventus va fi în Champions League sezonul viitor, rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul portughezului.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58