Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a fost ”izolat” de colegii săi de la Juventus! Care este motivul

Vlad Dumitrescu

Publicat 13/05/2021 la 16:17 GMT+3

Situația este tensionată în vestiarul lui Juventus. Cristiano Ronaldo a fost izolat de către colegii săi care consideră că starul portughez primește prea multă libertate de la club.

Schlimmer Abend für Juventus und Cristiano Ronaldo

Credit imagine: SID

Ronaldo a înscris golul 100 pentru Juventus în victoria de la Sassuolo de miercuri, succes care menține echipa lui Andrea Pirlo în lupta pentru un loc de Champions League. Cu toate acestea, Juventus depinde de jocul de rezultate - Napoli trebuie să piardă puncte într-unul din ultimele două meciuri.
Totuși luni, după înfrângerea dureroasă în fața celor de la Milan, 0-3 la Torino, în timp ce coechipierii săi au fost nevoiți să se antreneze, Ronaldo a beneficiat de o zi liberă pentru a-și prelua noua mașină Ferrari Monza de la baza din Maranello. Acest lucru a stârnit nemulțumirea colegilor săi, conform AS.

Ronaldo, acuzat de tratament preferențial la Juventus

Spaniolii scriu că portughezul a făcut deplasarea alături de președintele Andrea Agnelli și CEO-ul John Elkann. Drept urmare, mai mulți coechipieri sunt extrem de nemulțumiți pentru că ei consideră că Ronaldo primește un tratament preferențial.
Ei nu îl văd pe Ronaldo drept liderul echipei având în vedere că portughezul este constant nervos pe teren și le reproșează colegilor atunci când nu primește pasele dorite.
"Am decis să-l păstrăm pe Cristiano Ronaldo. Este cel mai bun fotbalist din lume și va rămâne alături de noi", a spus Fabio Paratici, pentru Sky Sport, în martie. Însă având în vedere că nu se știe dacă Juventus va fi în Champions League sezonul viitor, rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul portughezului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo