CR7 a avut azi parte de un moment neplăcut la ședința de pregătire a grupării torineze. După un duel cu Alex Sandro, portughezul a căzut la pământ chiar pe brațul drept.
"Cu dureri mari, portughezul a rămas la pământ câteva minute, timp în care medicii lui Juventus l-au consultat atent", notează calciomercato.com.
Lusitanul a fost dus apoi la vestiare și nu s-a mai întors la ședința de pregătire, care abia începuse, lucru care i-a alarmat pe ziariștii italieni. Juventus îl va duce probabil să facă investigații suplimentare, temându-se ca nu cumva starul său să aibă nevoie de o orteză pentru următoarea perioadă.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 17 MINUTE

Ronaldo, aproape de plecarea de la Juventus?

Ronaldo a fost doar rezervă la meciul de debut din Serie A, de la Udinese, încheiat 2-2. Presa din peninsulă a speculat atunci că starul portughez ar fi cerut acest lucru pentru a nu risca o accidentare care să îi pună în pericol transferul pe care și-l dorește. Din câte se pare, Allegri și lusitanul sunt în relații reci și ambele părți ar agrea o despărțire.
De ieri se vorbeste tot mai mult despre posibilitatea ca CR7 să ajungă la PSG, în locul lui Mbappe, care are ofertă de la Real. Totodată, azi a apărut și varianta ca Man City, care nu reușește să o convingă pe Spurs să îl cedeze pe Kane, să fie o alternativă pentru atacantul lui Juve.
25 de milioane este suma pe care "Bătrâna Doamnă" o solicită pentru fotbalistul care mai are contract cu piemontezii până în vara anului viitor.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42