CR7 a avut azi parte de un moment neplăcut la ședința de pregătire a grupării torineze. După un duel cu Alex Sandro, portughezul a căzut la pământ chiar pe brațul drept.
"Cu dureri mari, portughezul a rămas la pământ câteva minute, timp în care medicii lui Juventus l-au consultat atent", notează calciomercato.com.
Lusitanul a fost dus apoi la vestiare și nu s-a mai întors la ședința de pregătire, care abia începuse, lucru care i-a alarmat pe ziariștii italieni. Juventus îl va duce probabil să facă investigații suplimentare, temându-se ca nu cumva starul său să aibă nevoie de o orteză pentru următoarea perioadă.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 14 ORE

Ronaldo, aproape de plecarea de la Juventus?

Ronaldo a fost doar rezervă la meciul de debut din Serie A, de la Udinese, încheiat 2-2. Presa din peninsulă a speculat atunci că starul portughez ar fi cerut acest lucru pentru a nu risca o accidentare care să îi pună în pericol transferul pe care și-l dorește. Din câte se pare, Allegri și lusitanul sunt în relații reci și ambele părți ar agrea o despărțire.
De ieri se vorbeste tot mai mult despre posibilitatea ca CR7 să ajungă la PSG, în locul lui Mbappe, care are ofertă de la Real. Totodată, azi a apărut și varianta ca Man City, care nu reușește să o convingă pe Spurs să îl cedeze pe Kane, să fie o alternativă pentru atacantul lui Juve.
25 de milioane este suma pe care "Bătrâna Doamnă" o solicită pentru fotbalistul care mai are contract cu piemontezii până în vara anului viitor.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
ACUM 17 ORE
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
ACUM O ZI