Cristiano Ronaldo este în continuare unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, dar starul lui Juventus nu este pe placul tuturor. Fostul jucător al lui Juventus, Pasquale Bruno, l-a numit "ignorant" pe fotbalistul portughez, spunând că acesta nu are niciun pic de respect față de coechipieri și față de Italia.
"Este ignorant. Este în Italia de doi ani și încă nu a învățat să vorbească limba noastră. El folosește spaniola pentru a se exprima. Nu are respect pentru colegii săi sau pentru italieni în general.", a spus Pasquale Bruno în cadrul emisiunii Tiki Taka.

Cristiano Ronaldo este foarte apreciat de colegi

Fotbal
Ronaldo, gest de clasă pentru Marius Niculae: "Altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard"
ACUM 12 ORE
Cu toate acestea, este puțin probabil ca Ronaldo să fie afectat de aceste comentarii, Juan Cuadrado afirmând la recenta conferință de presă dinaintea meciului cu Ferencvaros din Champions League că atacantul este un profesionist model, care ajută la progresul echipei torineze: "Ronaldo este foarte fericit, abia aștepta să se întoarcă și să se joace. S-a văzut asta din momentul în care a pășit pe teren contra Speziei. El este o armă suplimentară pentru noi, știm cu toții ce oferă echipei. El este foarte încrezător și asta ne ajută și pe noi, transmițându-ne profesionalismul și dorința de a câștiga."
Chiar dacă nu a fost titular în meciul cu Spezia, Ronaldo și-a făcut simțită prezența imediat ce a fost introdus pe teren, marcând 2 goluri care au consfințit victoria "Bătrânei Doamne".
În această seară este de așteptat ca Ronaldo să înceapă din primul minut în meciul cu Ferencvaros. Torinezii au nevoie neapărată de victorie pentru a nu avea emoții în privința calificării, asta după ce au pierdut pe teren propriu săptămâna trecută în fața Barcelonei, scor 0-2.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Serie A
Cristiano Ronaldo, taxat de italieni după prestația lamentabilă contra Milanului! Ce notă a primit
10/05/2021 LA 06:01
Fotbal
Juventus, revenire fantastică la Udinese! Eroul Ronaldo, la un gol de un record unic în istorie
02/05/2021 LA 18:22