Vestea vine după ce Juventus a chemat toți jucătorii înapoi la Torino, după ce guvernul italian a aprobat reluarea antrenamentelor echipelor din Serie A. Totuși, TVI a informat că portughezul este blocat în orașul său natal, Madeira, pentru că avionul său privat nu poate părăsi Madridul.
Avionul său a încerat să decoleze de trei ori însă din cauza restricțiilor de călătorie din Spania nu poate părăsi orașul pentru a merge să îl aducă pe Ronaldo în Italia. Astfel, Ronaldo ar putea fi nevoit să rămână în Portugalia pentru următoarele zile cel puțin, până când va găsi o modalitate de a se întoarce în Italia.
Guvernul italian a permis echipelor să revină la antrenamente după ce mai multe echipe din Serie A și-au anunțat intenția de a relua pregătirile în grup de luni.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 13 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03