Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, blocat în Madeira! De ce nu se poate întoarce portughezul la antrenamente

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/05/2020 la 22:00 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu poate zbura în Italia de la Madeira pentru că avionul său privat este obligat să rămână la sol la Madrid.

Cristiano Ronaldo a încheiat perioada de izolare

Credit imagine: Getty Images

Vestea vine după ce Juventus a chemat toți jucătorii înapoi la Torino, după ce guvernul italian a aprobat reluarea antrenamentelor echipelor din Serie A. Totuși, TVI a informat că portughezul este blocat în orașul său natal, Madeira, pentru că avionul său privat nu poate părăsi Madridul.
Avionul său a încerat să decoleze de trei ori însă din cauza restricțiilor de călătorie din Spania nu poate părăsi orașul pentru a merge să îl aducă pe Ronaldo în Italia. Astfel, Ronaldo ar putea fi nevoit să rămână în Portugalia pentru următoarele zile cel puțin, până când va găsi o modalitate de a se întoarce în Italia.
Guvernul italian a permis echipelor să revină la antrenamente după ce mai multe echipe din Serie A și-au anunțat intenția de a relua pregătirile în grup de luni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo