Vestea vine după ce Juventus a chemat toți jucătorii înapoi la Torino, după ce guvernul italian a aprobat reluarea antrenamentelor echipelor din Serie A. Totuși, TVI a informat că portughezul este blocat în orașul său natal, Madeira, pentru că avionul său privat nu poate părăsi Madridul.
Avionul său a încerat să decoleze de trei ori însă din cauza restricțiilor de călătorie din Spania nu poate părăsi orașul pentru a merge să îl aducă pe Ronaldo în Italia. Astfel, Ronaldo ar putea fi nevoit să rămână în Portugalia pentru următoarele zile cel puțin, până când va găsi o modalitate de a se întoarce în Italia.
Guvernul italian a permis echipelor să revină la antrenamente după ce mai multe echipe din Serie A și-au anunțat intenția de a relua pregătirile în grup de luni.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58