Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo i-a răspuns Ministrului Spadafora: "Totul este o minciună!". Reacția acidă a portughezului

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/10/2020 la 21:42 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost infectat cu COVID-19 săptămâna trecută, iar acum se află în carantină la domiciliu, în Italia.

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus

Credit imagine: Getty Images

Starul portughez a intrat live pe contul de Instagram și a discutat cu fanii săi, pe care i-a asigurat că respectă protocolul, în ciuda declarației venite din partea lui Vincenzo Spadafora, Ministrul Sportului din Italia.
Ministrul l-a criticat în mod public pe Ronaldo pentru că n-ar fi respectat regulile impuse, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Atacantul lui Juventus a ținut să-i răspundă, spunând că "totul reprezintă o minciună". Jucătorul cu 5 Baloane de Aur le-a transmis urmăritorilor săi că nici măcar "nu vrea să-i rostească numele Ministrului".

Ronaldo i-a răspuns Ministrului Spadafora: "Totul este o minciună!"

Ronaldo i-a asigurat pe fanii săi că nu are simptome și că se simte puternic:
"Voiam să vă spun tuturor că sunt bine, nu am simptome și mă simt puternic. Sunt acasă, la soare. Nu este foarte cald, dar îmi place să mă bucur de Vitamina D. Aștept să revin la antrenamente, să joc și să mă bucur de viață cât mai repede. Mă aflu în autoizolare la domiciliu, iar familia mea se află tot aici, însă la un alt etaj.
Sunt în carantină, respect legile, regulile și protocolul. Nu am încălcat protocolul, așa cum s-a spus. Totul reprezintă o minciună. Am făcut totul așa cum trebuia. Am intrat în Italia cu un avion cu dotare medicală, apoi am mers cu ambulanța, fără să intru în contact cu nimeni. Lucrurile pe care le-ați auzit din partea acelui om din Italia (n.r. - Spadafora) nu sunt adevărate. Nici nu vreau să-i rostesc numele.", a spus Cristiano Ronaldo, pe Instagram.
Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu COVID-19 înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia. Starul lui Juventus va fi nevoit să rămână în carantină încă o săptămână, motiv pentru care va rata sigur meciurile cu Crotone (17 octombrie, în Serie A) și Dinamo Kiev (20 octombrie, în grupele Champions League).
Rămâne încă sub semnul întrebării dacă Ronaldo va fi apt pentru super-duelul cu Barcelona lui Messi, din runda a 2-a a grupelor Champions League, programat pe 28 octombrie.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo