Starul portughez a intrat live pe contul de Instagram și a discutat cu fanii săi, pe care i-a asigurat că respectă protocolul, în ciuda declarației venite din partea lui Vincenzo Spadafora, Ministrul Sportului din Italia.
Ministrul l-a criticat în mod public pe Ronaldo pentru că n-ar fi respectat regulile impuse, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Atacantul lui Juventus a ținut să-i răspundă, spunând că "totul reprezintă o minciună". Jucătorul cu 5 Baloane de Aur le-a transmis urmăritorilor săi că nici măcar "nu vrea să-i rostească numele Ministrului".

Ronaldo i-a răspuns Ministrului Spadafora: "Totul este o minciună!"

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Ronaldo i-a asigurat pe fanii săi că nu are simptome și că se simte puternic:
"Voiam să vă spun tuturor că sunt bine, nu am simptome și mă simt puternic. Sunt acasă, la soare. Nu este foarte cald, dar îmi place să mă bucur de Vitamina D. Aștept să revin la antrenamente, să joc și să mă bucur de viață cât mai repede. Mă aflu în autoizolare la domiciliu, iar familia mea se află tot aici, însă la un alt etaj.
Sunt în carantină, respect legile, regulile și protocolul. Nu am încălcat protocolul, așa cum s-a spus. Totul reprezintă o minciună. Am făcut totul așa cum trebuia. Am intrat în Italia cu un avion cu dotare medicală, apoi am mers cu ambulanța, fără să intru în contact cu nimeni. Lucrurile pe care le-ați auzit din partea acelui om din Italia (n.r. - Spadafora) nu sunt adevărate. Nici nu vreau să-i rostesc numele.", a spus Cristiano Ronaldo, pe Instagram.
Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu COVID-19 înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia. Starul lui Juventus va fi nevoit să rămână în carantină încă o săptămână, motiv pentru care va rata sigur meciurile cu Crotone (17 octombrie, în Serie A) și Dinamo Kiev (20 octombrie, în grupele Champions League).
Rămâne încă sub semnul întrebării dacă Ronaldo va fi apt pentru super-duelul cu Barcelona lui Messi, din runda a 2-a a grupelor Champions League, programat pe 28 octombrie.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51