Ronaldo a marcat 15 goluri în 13 meciuri în Serie A în acest sezon. De asemenea, portughezul a înscris de patru ori și în grupele UEFA Champions League. Câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, Ronaldo s-a transformat dintr-un mijlocaș de bandă într-un atacant central și el este cel care conduce atacul lui Juventus, alături de Paulo Dybala sau Alvaro Morata.
Cu toate acestea, nu toată lumea este impresionată.

Boninsenga consideră că Ronaldo nu mai are forma de altădată

Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Boninsegna este de părere că Romelu Lukaku, atacantul lui Inter, este ”mai decisiv”. Belgianul a renăscut sub comanda lui Antonio Conte la Inter, după ce a fost vândut de Manchester United.
Lukaku a marcat de 17 ori în 22 de meciuri pentru Inter în acest sezon. Dintre acestea, 12 goluri au fost marcate în 16 partide în Serie A.
Boninsenga, cel care a jucat atât la Inter cât și la Juventus, dar a cucerit două titluri cu ”Bătrâna Doamnă”, consideră că Ronaldo este în declin.
”Singurul jucător de la Inter care a creat probleme defensivei Fiorentinei a fost Romelu Lukaku, care abia revenise. Sunt un duo remarcabil ei doi, Lukaku și Ronaldo. Dar Lukaku este mai decisiv, asta este clar”, a declarat Boninsenga pentru Tutto Juve.
”Cristiano Ronaldo a fost un jucător grozav, dar acum este în declin”, a adăugat el.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02