Campioana Italiei revine pe teren. Marţi şi miercuri jucătorii echipei Juventus vor relua antrenamentele individuale la Continassa. Fotbaliştii vor lucra în prezenţa unui medic şi a unui preparator fizic.
La antrenamente vor putea reveni doar jucătorii care au stat în Italia în toată această perioadă sau care s-au întors din străinătate, dar au stat în carantină timp de 14 zile.
Cristiano Ronaldo este aşteptat să se întoarcă luni la Torino, după ce duminică şi-a trimis bagajele din Portugalia la casa lui din Italia. Atacantul lusitan va decide dacă va rămâne în izolare într-o cameră din Hotelul J sau la el acasă. Inițial, s-a vorbit despre faptul că CR7 e blocat la Maeira, însă lucrurile între timp s-au rezolvat.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 2 ORE
Duminică, 3 mai, a fost Ziua Mamei, iar Cristiano Ronaldo a profitat de această zi pentru a o sărbători pe mama lui. Portughezul i-a oferit o maşină cadou, în valoare de aproximativ 80.000 de euro.
"Mulţumesc copiilor mei pentru cadourile pe care le-am primit astăzi. Doresc o zi fericită, tuturor mamelor", a transmis pe Instagram Maria Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 4 ORE
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 8 ORE