Juventus este gata să-i primească înapoi în italia pe jucătorii care au părăsit țara din cauza pandemiei de COVID-19. Cei de la Calciomercato scrie că în următoarele ore se vor întoarce la Torino jucători precum Paulo Dybala, Douglas Costa și Miralem Pjanic.
Însă solicitarea celor de la Juventus a fost întâmpinată și cu opoziție. Primul care le-a transmis că refuză să revină în Italia în acest moment a fost Gonzalo Higuain. Acum a venit rândul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo refuză să se întoarcă în Italia

Fotbal
UEFA Champions League revine în august. Au fost stabilite datele pentru încheierea competiției
19/04/2020 LA 10:42
Corriere dello Sport scrie că starul portughez le-a transmis celor de la Juventus că se va întoarce în Italia doar când va exista o decizie oficială cu privire la reluarea sezonului!
Ronaldo se află în prezent în Madeira cu toată familia sa și nu dorește să revină pentru moment la Torino. O altă problemă este că el va sta în carantină timp de 15 zile, conform deciziei Guvernului din Italia pentru toate persoanele care vin în Italia din alte țări.
Astfel, Cristiano Ronaldo va trebui să revină imediat după ce va fi anunțată oficial decizia de către Serie A pentru a putea participa apoi la antrenamente.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48