Cristiano Ronaldo îndeamnă oamenii să fie responsabili în perioada pandemiei de coronavirus. Portughezul s-a hotărât să își învețe copii să se dezinfecteze pe mâini. Astfel, i-a adunat pe trei din cei patru copii ai săi și i-a așezat fiecare pe câte un scaun. Mai departe, i-a pus să stea cu mâinile întinse pentru ca apoi să treacă pe la fiecare, pulverizându-le în palme dezinfectant. Le-a spus apoi să se frece bine, pentru ca totul să fie eficient.
Totul a fost postat pe rețelele de socializare pentru a de un exemplu privind cum ar trebui educați copiii în această perioadă dificilă. Iată mai jos videoclipul.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
IERI LA 08:32

Paulo Dybala, al treilea jucător de la Juventus testat pozitiv cu coronavirus

Situația la Juventus, clubul la care evoluează Ronaldo, situația este îngrijorătoare. Paulo Dybala a fost și el testat pozitiv cu coronavirus după Daniele Rugani și Blaise Matuidi.
Paulo Dybala a anunțat pe contul personal de Twitter că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Atacantul lui Juventus este al treilea jucător din lotul campioanei Italiei care este testat pozitiv cu noul virus COVID-19, după fundașul central Daniele Rugani și mijlocașul Blaise Matuidi.
Un comunicat pe site-ul oficial al lui Juventus precizează faptul că Paulo Dybala a fost supus câtorva teste medicale care au ieșit pozitive pentru coronavirus. El s-a autoizolat acasă încă de pe 11 martie. Atacantul lui Juve va fi monitorizat în continuare, urmând cu strictețe toate recomandările medicilor. De asemenea, el se simte foarte bine și este asimptomatic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29