Cristiano Ronaldo nu este un star care să ofere foarte multe detalii despre viața sa personală. A făcut-o însă în timpul unui interviu cu cunoscutul jurnalist Piers Morgan. Acesta l-a surprins pe Ronaldo cu un clip cu tatăl său din 2005, filmat cu câteva luni înainte de moartea acestuia.
Ronaldo nu și-a putut reține lacrimile după ce a văzut imaginile în care Jose Dinis Aveiro, tatăl lui Cristiano, vorbea despre fiul său în pragul casei: ”Nu am mai văzut acest club. Nu am mai văzut acest cli. Incredibil” a spus Ronaldo, vizibil emoționat. Întrebat ce înseamnă pentru el să vadă mândria cu care tatăl său vorbea despre el, Cristiano a spus: ”Înseamnă mult. Mă așteptam ca interviul acesta să fie amuzant, dar nu credeam că o să plâng. Nu am mai văzut aceste imagini. Nu stiu cum ai reușit.. Trebuie să am aceste imagini să le arăt familiei.
Adevărul e că nu mi-am cunoscut 100% tatăl. Era alcoolic. Nu am vorbit cu adevărat cu el niciodată, să avem o conversație normală. Este dificil. Familia mea vede, mama, frații, chiar și băiatul cel mare, dar tata nu a văzut nimic. A murit tânăr” a spus Cristiano Ronaldo.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Numele Ronaldo, ales de tatăl său

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro a devenit unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. Deține alături de Leo Messi recordul pentru Balonul de Aur, câștigând 5 trofee în total. Are cele mai multe goluri marcate în istoria UEFA Champions League, competiție pe care a câștigat-o de 5 ori. A câștigat nenumărate trofee în carieră cu Man United, Real Madrid, Juventus, dar și titlul european cu naționala Portugaliei.
Numele de Ronaldo a fost ales de tatăl său, cel care l-a admirat pe fostul președinte al Statelor Unite, Ronaldo Reagan. Jose Dinis Aveiro, tatăl lui Cristiano, a murit în 2005 din cauză problemelor de ficat cauzate de consumul excesiv de alcool.
În cadrul interviului, Ronaldo a mai dezvăluit că plănuiește să o ceară de soție pe Georgina Rodriguez. ”Vom fi căsătoriți într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Într-o zi, da. De ce nu?” a mai spus Ronaldo.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23