Starul lui Juventus a fost infectat cu COVID înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia, dar a fost asimptomatic în toată perioada petrecută în carantină. Totuși, CR7 a ieșit pozitiv de mai multe ori, lucru care l-a scos din sărite, mai ales că a ratat meciul de lux cu Barcelona lui Messi din UEFA Champions League.

În cele din urmă, atacantul de 35 de ani a scăpat complet de virus și a putut îmbrăca din nou tricoul lui Juve. Ronaldo a fost introdus pe teren în minutul 56 al meciului dintre Spezia și Juventus, câștigat de "bianconeri" cu 4-1, în etapa a 6-a din Serie A.

Serie A
Ibrahimovic lovește din nou! Starul suedez și-a alcătuit echipa ideală. Fantastic ce a ieșit
ACUM 8 ORE

Cristiano Ronaldo, revenire de senzație la Juventus, după ce a scăpat de COVID

Lusitanul a avut nevoie de numai 3 minute ca să strălucească cu mingea la picior.

Ronaldo a fost lansat de Alvaro Morata spre careul advers, a sprintat fulgerător, a driblat portarul și a înscris cu poarta goală. Tot Cristiano a marcat și ultimul gol al trupei lui Pirlo în minutul 76, din lovitură de la 11 metri. Portughezul a executat penalty-ul în stil "Panenka", păcălindu-l pe goalkeeper-ul Speziei.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 5 goluri marcate în noua stagiune din Italia. Morata și Rabiot au mai punctat pentru Juve în meciul cu Spezia, în timp ce Pobega a înscris unicul gol al gazdelor.

Juventus se află pe locul 2 în Serie A, la 4 puncte în spatele liderului AC Milan. Pentru Ronaldo&Co urmează duelul cu Ferencvaros, din grupele UEFA Champions League (miercuri, 22:00).

https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Serie A
Ce șansă pentru Radu Drăgușin! Va debuta, la 18 ani, pentru Juventus. Ce scrie Gazzetta dello Sport
ACUM 11 ORE
Serie A
Milan a anunțat cât va lipsi Ibrahimovic. Suedezul va absenta într-o perioadă cheie pentru club
ACUM 13 ORE