Starul lui Juventus a fost infectat cu COVID înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia, dar a fost asimptomatic în toată perioada petrecută în carantină. Totuși, CR7 a ieșit pozitiv de mai multe ori, lucru care l-a scos din sărite, mai ales că a ratat meciul de lux cu Barcelona lui Messi din UEFA Champions League.
În cele din urmă, atacantul de 35 de ani a scăpat complet de virus și a putut îmbrăca din nou tricoul lui Juve. Ronaldo a fost introdus pe teren în minutul 56 al meciului dintre Spezia și Juventus, câștigat de "bianconeri" cu 4-1, în etapa a 6-a din Serie A.

Cristiano Ronaldo, revenire de senzație la Juventus, după ce a scăpat de COVID

Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Lusitanul a avut nevoie de numai 3 minute ca să strălucească cu mingea la picior.
Ronaldo a fost lansat de Alvaro Morata spre careul advers, a sprintat fulgerător, a driblat portarul și a înscris cu poarta goală. Tot Cristiano a marcat și ultimul gol al trupei lui Pirlo în minutul 76, din lovitură de la 11 metri. Portughezul a executat penalty-ul în stil "Panenka", păcălindu-l pe goalkeeper-ul Speziei.
Cristiano Ronaldo a ajuns la 5 goluri marcate în noua stagiune din Italia. Morata și Rabiot au mai punctat pentru Juve în meciul cu Spezia, în timp ce Pobega a înscris unicul gol al gazdelor.
Juventus se află pe locul 2 în Serie A, la 4 puncte în spatele liderului AC Milan. Pentru Ronaldo&Co urmează duelul cu Ferencvaros, din grupele UEFA Champions League (miercuri, 22:00).
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24