Starul lui Juventus a fost infectat cu COVID înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia, dar a fost asimptomatic în toată perioada petrecută în carantină. Totuși, CR7 a ieșit pozitiv de mai multe ori, lucru care l-a scos din sărite, mai ales că a ratat meciul de lux cu Barcelona lui Messi din UEFA Champions League.
În cele din urmă, atacantul de 35 de ani a scăpat complet de virus și a putut îmbrăca din nou tricoul lui Juve. Ronaldo a fost introdus pe teren în minutul 56 al meciului dintre Spezia și Juventus, câștigat de "bianconeri" cu 4-1, în etapa a 6-a din Serie A.
Lusitanul a avut nevoie de numai 3 minute ca să strălucească cu mingea la picior.
Serie A
Ofertă de ultimă oră primită de Parma pentru Dennis Man. Italienii au dat răspunsul pe loc
ACUM 9 ORE
Ronaldo a fost lansat de Alvaro Morata spre careul advers, a sprintat fulgerător, a driblat portarul și a înscris cu poarta goală. Tot Cristiano a marcat și ultimul gol al trupei lui Pirlo în minutul 76, din lovitură de la 11 metri. Portughezul a executat penalty-ul în stil "Panenka", păcălindu-l pe goalkeeper-ul Speziei.

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după "dubla" superbă reușită la revenirea pe teren

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a reamintit că n-a avut vreun simptom în timpul izolării, apoi a "avertizat" că a revenit la ceea ce iubește cel mai mult - fotbalul:
"Am stat în izolare, nu am avut vreun simptom, m-am simțit bine. Astăzi am făcut iarăși ceea ce iubesc să fac, să joc fotbal. Cristiano a revenit și asta e tot ce contează!", a spus Cristiano Ronaldo, la interviul de după meci.
Ronaldo a oferit o reacție și pe contul de Twitter:
"Sunt bucuros că am revenit și mi-am ajutat echipa cu 2 goluri. Felicitări tuturor! Întotdeauna <Fino Alla Fine> (n.r. - motto-ul lui Juventus: <Până la capăt>)", a scris Ronaldo, pe Twitter.
Cristiano Ronaldo a ajuns la 5 goluri marcate în noua stagiune din Italia. Morata și Rabiot au mai punctat pentru Juve în meciul cu Spezia, în timp ce Pobega a înscris unicul gol al gazdelor.
Juventus se află pe locul 2 în Serie A, la 4 puncte în spatele liderului AC Milan. Pentru Ronaldo&Co urmează duelul cu Ferencvaros, din grupele UEFA Champions League (miercuri, 22:00).
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Serie A
Salernitana a promovat în Serie A, dar clubul trebuie vândut urgent, fiind deținut de Claudio Lotito
IERI LA 16:41
Serie A
Milan și-a lansat noul echipament pentru sezonul 2021/2022
IERI LA 08:55