Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo l-a ignorat pe Sarri? Imaginile pe care fanii lui Juve nu ar fi vrut să le vadă

Ion Alexandru

Actualizat 05/07/2020 la 10:31 GMT+3

Cristiano Ronaldo a marcat în derbyul orașului Torino din lovitură liberă, dar s-a remarcat și printr-un moment mai puțin plăcut.

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus

Credit imagine: Getty Images

Juventus a învins cu 4-1 pe Torino și s-a distanțat în fruntea clasamentului din Serie A la 7 puncte de Lazio. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a ajuns la 25 de reușite în acest sezon, în campionat. Starul portughez de Juventus a fost protagonistul unei faze despre care se discută foarte mult în Italia, chiar dacă nu re legptură cu evolușia sa de per teren.
Chiar înainte de pauză, Maurizio Sarri a profitat de o întrerupere a jocului și a încercat să le transmită câteva sfaturi elevilor săi. Foarte aproape de antrenorul lui Juve se afla și Cristiano Ronaldo. Una dintre camerele televziunii care a transmis partida a surprins momentul în care Cristiano Ronaldo îl ignora pe Sarri.
Sarri a avut probleme și în Premier League
Maurizio Sarri a avut acest gen de probleme și la Chelsea. Portarul Kepa a refuzat să iasă de pe teren la un meci din Cupa Ligii disputat împotriva lui Manchester City în Cupa Ligii. Atunci, Sarri a spus că a fost o neîțntelegere.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo