Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, mesaj enigmatic pe Instagram! Interpretarea Gazzettei dello Sport

Nicu Savin

Publicat 18/07/2021 la 17:48 GMT+3

Cristiano Ronaldo încă nu și-a decis viitorul, iar fanii lui Juventus așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă lusitanul va continua la "Bătrâna Doamnă" și din sezonul următor. Atacantul a postat astăzi un mesaj scurt pe rețelele de socializare, iat jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au interpretat că este o sugestie privind viitorul starului.

Cristiano Ronaldo, Juventus 2020-2021 (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus, dar nu este nimic sigur că acesta va fi dus la bun sfârșit. În ultima vreme, presa italiană a scris că torinezii ar vrea să scape de portughez din cauza salariului său foarte mare. În plus, venirea lui Allegri pe bancă au întărit zvonurile că lusitanul va pleca în această vară, Juventus dorind să recupereze astfel o parte din suma pe care a plătit-o în schimbul său către Real Madrid, în 2018.
PSG, Manchester United sau Sporting Lisabona, echipa la care Ronaldo a crescut, au fost avansate ca posibile destinații ale atacantului de 36 de ani.

Cristiano Ronaldo, mesaj enigmatic pe Instagram

Aflat în vacanță, Ronaldo a postat un mesaj enigmatic pe contul personal de Instagram: "Ziua deciziei" a scris portughezul, iar presa din Italia a reacționat imediat, notând că este vorba despre viitorul jucătorului.
Conform Gazzetta dello Sport, agentul lui Ronaldo, celebrul Jorge Mendes are astăzi o întrevedere cu șefii lui Juventus, pentru a discuta despre viitorul lui Cristiano.
La rândul ei, presa franceză avansează varianta unui schimb între Juventus și PSG. L'Equipe susține că Ronaldo ar urma să ajungă pe Parc de Princes, iar Icardi să-i ia locul în atacul lui Juventus.
Conform sursei citate, Icardi este dorit insistent și de Mouringo la AS Roma, dar o mutare la Juventus ar fi mult mai agreată de argentinian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo