Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus, dar nu este nimic sigur că acesta va fi dus la bun sfârșit. În ultima vreme, presa italiană a scris că torinezii ar vrea să scape de portughez din cauza salariului său foarte mare. În plus, venirea lui Allegri pe bancă au întărit zvonurile că lusitanul va pleca în această vară, Juventus dorind să recupereze astfel o parte din suma pe care a plătit-o în schimbul său către Real Madrid, în 2018.
PSG, Manchester United sau Sporting Lisabona, echipa la care Ronaldo a crescut, au fost avansate ca posibile destinații ale atacantului de 36 de ani.

Cristiano Ronaldo, mesaj enigmatic pe Instagram

Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 13 ORE
Aflat în vacanță, Ronaldo a postat un mesaj enigmatic pe contul personal de Instagram: "Ziua deciziei" a scris portughezul, iar presa din Italia a reacționat imediat, notând că este vorba despre viitorul jucătorului.
Conform Gazzetta dello Sport, agentul lui Ronaldo, celebrul Jorge Mendes are astăzi o întrevedere cu șefii lui Juventus, pentru a discuta despre viitorul lui Cristiano.
La rândul ei, presa franceză avansează varianta unui schimb între Juventus și PSG. L'Equipe susține că Ronaldo ar urma să ajungă pe Parc de Princes, iar Icardi să-i ia locul în atacul lui Juventus.
Conform sursei citate, Icardi este dorit insistent și de Mouringo la AS Roma, dar o mutare la Juventus ar fi mult mai agreată de argentinian.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40