Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo: "Nu îmi imaginam că o să devin fotbalist, credeam că voi fi pescar!"

Sebastian Ujica

Publicat 06/02/2020 la 16:33 GMT+2

Starul celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, a împlinit pe 5 februarie vârsta de 35 de ani.

Ronaldo erzielte in 70 Spielen für Juventus 50 Tore

Credit imagine: SID

Cristiano Ronaldo a sărbătorit săptămâna această împlinirea vârstei de 35 de ani. Considerat unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, Cristiano Ronaldo a dezvăluit într-un interviu pentru Canal 11 că nu se gândea când era copil că va deveni fotbalist!
Credeam că voi fi pescar în Madeira. Nu mi-a trecut prin minte ce am trăit până acum. Îmi doream să devin fotbalist profesionist, dar nu am crezut că voi câștiga tot ce am câștigat
Cristiano Ronaldo a câștigat de 5 ori Balonul de Aur și de 5 ori UEFA Champions League și recent a devenit al 5-lea cel mai bun marcator din istoria fotbalului (740 de goluri).

Vrea să joace până la 40 de ani

Chiar dacă tocmai a împlinit 35 de ani, Cristiano Ronaldo nici nu se gândește la retragere. Este foarte atent cu dieta sa și cu antrenamentele astfel încât are vârsta biologică de 23 de ani! Întrebat de cei de la Marca în privința retragerii, Ronaldo a răspuns:
În bună măsură va depinde de cum mă voi simți, de motivația mea. Fizic nu va fi niciodată o probleme. Am grijă de mine și cred că pot juca fără probleme până la 40 de ani. Cei mai importanți factori vor fi psihologic, acolo se va face diferența. În orice caz, totul are un început și un final. Nu voi putea juca toată viața însă mă simt suficient de puternic pentru a continua să câștig. Mă voi opri când nu mă voi mai simți stimulat
Anul 2020 a început extraordinar pentru Cristiano Ronaldo, cel care a reușit să înscrie în fiecare meci din acest an! În cele 6 partide din acest an a înscris 10 goluri
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo