Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo nu va juca cu Atalanta din cauza unei accidentări! Cât va lipsi portughezul

Nicu Savin

Publicat 17/04/2021 la 15:06 GMT+3

Cristiano Ronaldp va rata meciul cu Atalanta de duminică din cauza unei accidentări suferite în partida cu Genoa din etapa precedentă. Anunțul a fost făcut de Andrea Pirlo, care mai are și alte probleme serioase de lot înaintea meciului foarte important de la Bergamo.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost și în acest sezon cel mai important jucător de atac de la Juventus. Portughezul a marcat de 32 de ori în cele 37 de partide jucate în toate competițiile, dar nu își va putea îmbunptăți cifrele în acest week-end.
Ronaldo va lipsi în meciul cu Atalanta ca urmare aunei acciedentări musculare suferite în meciul câștigat de Juve în etapa trecută contra celor de la Genoa, scor 3-1. Pirlo este pus astfel într-o situație ingrată, singurii oameni de atac disponibili pentru meciul de la Bergamo fiind Paulo Dybala și Alvaro Morata.

Cristiano Ronaldo s-a accidentat și va lipsi în meciul cu Atalanta

Conform spuselor lui Andrea Pirlo, problema lui Ronaldo nu este una gravă, iar lusitanul ar putea fi pe teren în meciul de miercurea viitoare, contra Parmei.
"Avem câteva absențe importante. Cristiano nu va fi în lot din cauza unei probleme la mușchiul flexor. Ar fi fost prea riscant să îl aducem la Bergamo. Sperăm să se recupereze până miercuri. Problema lui a apărut după ultimul meci. Nu s-a antrenat cum și-ar fi dorit în această săptămână și am preferat să nu riscăm. Nu l-au ajutat nici meciurile de la națională, a jucat foarte mult în ultima perioadă.", a declarat Pirlo la conferința de presă. citat de football-italia.net.
Accidentarea suferită de Ronaldo ar putea fi motivul ieșirii sale nervoase de la finalul meciului cu Genoa, când a plecat foarte supărat la vestiare, nu înainte de a-și arunca tricoul pe gazon.
Partida cu Atalanta este una crucială în contextul luptei pentru ocuparea unui loc de Champions League. Torinezii sunt pe locul 3, cu doar un punct peste echipa lui Gasperini, iar un eventual eșec în meciul de la Bergamo ar periclita poziția de Champions League a bianconerilor. Napoli este și ea foarte aproape (la 3 puncte de Juventus), iar Lazio speră și ea în continuare la un loc în primele patru (Lazio este la 7 puncte în spatele lui Juventus, dar are un meci mai puțin disputat).
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo