Cristiano Ronaldo este golgheterul la zi din campionatul Italiei, la egalitate cu Zlatan Ibrahimovic, cu câte 10 goluri marcate. Atacantul lui Juve a marcat de două ori în weekend, pe terenul celor de la Genoa, în meciul câștigat cu 3-1 de trupa lui Andrea Pirlo.
Ambele goluri ale lusitanului au fost înscrise din penalty, în același mod: tare și pe centrul porții. În poarta gazdelor s-a aflat Perin, fostul portar al lui Juventus. Acesta a vrut să-l deruteze puțin pe Cristiano și, înainte ca portughezul să execute al doilea penalty, l-a întrebat: "Tot jos, pe centru?".

Cristiano Ronaldo, replică ironică pentru Perin, după ce l-a învins la penalty

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Ronaldo nu l-a băgat în seamnă, a rămas concentrat și a transformat tot cu un șut pe centrul porții, însă de această dată trimis violent sub bara transversală. Portughezul a sărbătorit prin clasica lui săritură, însoțită de exclamația "Si!!!", apoi l-a întrebat ironic pe portarul de la Genoa, care a plonjat în partea stângă: "Unde pleci, Perin? Unde pleci?".
Paulo Dybala a reușit primul gol al meciului în minutul 57, iar Genoa a egalat la numai 4 minute distanță, prin Sturaro. Ronaldo a ieșit la rampă în minutul 78 când a transformat prima lovitură de la 11 metri. Tot lusitanul a stabilit scorul final în minutul 89.
După 11 etape, Juventus se află pe locul 4 în Serie A, la 4 puncte în spatele liderului AC Milan.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51