Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani în luna februarie a anului viitor și, cu toate că are contract cu Juventus Torino până în 2022, portughezul admite că e posibil să nu-l ducă până la final și să se retragă din activitate mai devreme!
Încă iubesc fotbalul. Îmi place să produc divertisment și să-i încânt pe cei care îl iubesc pe Cristiano. Indiferent de vârstă este vorba de mentalitate. În ultimii 5 ani am început procesul de a mă gândi la ieșirea din fotbal. Cine știe ce se va întâmpla? Poate în următorii 1-2 ani? - a spus Cristiano Ronaldo, citat de AS.

Nu vreau să imit pe nimeni

Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM 6 ORE
Cristiano Ronaldo și-a asigurat deja viitorul în bună măsură. El a semnat în 2016 un contract pe viață cu cei de la Nike, fiind al treilea atlet care face acest lucru după Michael Jordan și Lebron James. Cristiano Ronaldo este golgheterul all-time din UEFA Champions League și mai are nevoie de 3 reușite pentru a ajunge la 700 de goluri în carieră pentru Sporting, Man United, Real Madrid, Juventus și naționala Portugaliei.
”Nu vreau să imit pe nimeni. Trebuie să fii tu însuți tot timpul, dar poți și să vezi mici detalii și să urmezi exempluri bune din alte sporturi, nu doar din fotbal: din Formula 1, NBA, golf, UFC, de oriunde. Avem o etică a muncii similară. Chiar și președinții marilor companii sunt mereu motivați și trebuie să lucreze din greu pentru a realiza lucruri bune” a mai spus Ronaldo.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06