Cristiano Ronaldo a acordat un interviu pentru ITV în cadrul emisiunii lui Piers Morgan.
”Mi-ar plăcea să câștig mai multe și cred că merit. Messi este un tip fantastic, un jucător fantastic. Este în istoria fotbalului. Dar cred că ar fi trebuit să am 6 sau 7 sau 8 (Baloane de Aur) și să fiu peste el.
În ceea ce privește relația noastră, nu suntem prieteni dar am împărțit aceeași scenă timp de 15 ani. Am o relație bună cu el și știu că el m-a împins să fiu un jucător mai bun și eu l-am împins pe el să fie un jucător mai bun.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33

Sunt printre cei mai buni din istorie

Portughezul de 34 de ani consideră că Messi merită să fie recunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, însă nu îl vede superior. Cristiano Ronaldo are 5 trofee de UEFA Champions League, titlul european cu Portugalia și 5 Baloane de Aur.
”Sunt sigur că sunt în istoria fotbalului pentru ce am realizat și pentru ce continui să fac, dar unul dintre cei mai buni din istorie. Pentru mine, sunt numărul 1 din istorie, dar pentru unii fani, dacă numărul 1 este alt jucător și eu sunt al doilea, nu contează.
Știu că sunt in istoria fotbalului ca unul dintre cei mai mari” spune jucătorul care are în palmares nu mai puțin de 145 de recorduri individuale, inclusiv pentru numărul de goluri in UEFA Champions League și la nivel internațional în Europa.
”Este parte din sacrificiul, din obsesia mea de a câștiga, de a avea succes. Când vine vorba de succes, am muncit pentru acesta. Talentul nu este suficient, am dedicat atât de mult timp pentru că totul face parte din mine, recordurile sunt parte din mine.
Nu urmăresc recordurile, ele mă urmăresc. Sunt dependent de succes și nu cred că este ceva rău, este bine. Mă motivează. Dacă nu ești motivat, mai bine te oprești”.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29