Portughezul s-a ras în cap, apoi a împărtășit momentul cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Imaginea postată pe contul său de Instagram a adunat peste 4 milioane de aprecieri într-o singură oră.
Este arhicunoscut faptul că Ronaldo ține foarte mult la aspectul fizic, în special la freza sa. De-a lungul timpului, lusitanul a schimbat foarte multe stiluri de tunsori cu care a intrat rapid în centrul atenției, indiferent de campionatul în care evolua.
Astăzi, CR7 a luat o decizie care i-a surprins pe mulți dintre fanii săi. Ronaldo a ales să se radă aproape complet în cap, în timp ce se afla în carantină la domiciliu.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
"Succesul în viață nu se măsoară prin ceea ce realizezi, ci prin obstacolele pe care le depășești", a scris Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram, alături de fotografia cu noul său look.
https://i.eurosport.com/2020/10/21/2919384.png
În aceeași postare, starul portughez a postat și un videoclip în care se antrenează pe bicicletă, așteptând să revină pe teren.

Cristiano Ronaldo află astăzi dacă poate juca în Juventus - Barcelona, în UEFA Champions League

Ronaldo se află în continuare în izolare la domiciliu după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, în urmă cu 8 zile. Starul portughez a fost asimptomatic întreaga perioadă, iar în următoarele ore va afla dacă va putea juca în partida cu Barcelona.
Conform protocolului UEFA, Cristiano va trebui să aibă, la testul de astăzi, un nivel scăzut de încărcare virală, care să asigure faptul că nu este contagios și nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.
Documentele vor fi apoi trimise de Juventus către forul suprem pentru a primi acceptul ca Ronaldo să fie inclus în lotul lui Pirlo, la meciul de săptămâna viitoare.
Potrivit Gazzetta dello Sport, Cristiano nu va trebui să primească neapărat rezultat negativ ca să poată trece cu brio testul din următoarele ore. Iar cum Ronaldo a fost asimptomatic până la ora actuală, cei de la Juventus au mare încredere că nivelul încărcării virale cerut de UEFA nu va reprezenta un pericol, iar portughezul va fi pe teren.
Ronaldo va afla vineri și dacă va putea evolua în meciul cu Verona (duminică, 21:45), din următoarea etapă din Serie A. Pentru campionatul Italiei este îndeajuns un rezultat negativ, la testul COVID, după 10 zile de stat în izolare pentru ca jucătorul să poată reveni în cadrul lotului.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51